Uusimmat

PlayStation-pomo kritisoi kovin sanoin Microsoftin Call of Duty -päätöstä

08.09.2022 11:15 Muropaketin toimitus

PlayStation-pomo Jim Ryan on kritisoinut kovaan ääneen kilpailijansa Call of Duty -päätöstä.

Xbox-pomo Phil Spencer ilmoitti aiemmin tällä viikolla tuovansa Call of Dutyn kilpailevalle PlayStationille vielä ”muutaman vuoden ajan” Sonyn ja Activision Blizzardin nykyisten sopimusten päätyttyä. Spencer totesi kyseessä olevan keskivertoa anteliaampi sopimus kuin alalla on yleisesti tunnettu.

Jim Ryan ei tunnu olevan asiasta kuitenkaan samaa mieltä, sillä hän kutsuu sopimusta ”sopimattomaksi usealla eri tasolla”, uutisoi GamesIndustry.biz.

”Lähes 20 vuoden ajan Call of Duty on ollut PlayStationilla, joten [Microsoftin] ehdotus on sopimaton usealla eri tasolla ja epäonnistuu huomioimaan sen vaikutuksen meidän pelaajiin. Me haluamme taata PlayStation-pelaajille mahdollisuuden jatkaa laadukkaan Call of Duty -kokemuksen nauttimisesta, ja Microsoftin ehdotus estää tämän”, Ryan latasi.

Hän tarkensi samalla Spencerin mainitseman ”muutaman vuoden” tarkoittavan kolmea vuotta. Sonyn ja Activision Blizzardin nykyisen sopimuksen kesto ei ole kuitenkaan julkista tietoa. Huhujen mukaan se kattaisi seuraavat kolme Call of Duty -peliä alkaen tänä vuonna julkaistavasta Modern Warfare 2:sta.

Toisin sanoen viimeinen Call of Duty -sarjan peli PlayStationilla saatettaisiin nähdä vuonna 2027.