Uusimmat

PlayStation VR2:n hinta ja julkaisupäivä paljastettiin, laitteiston voi tilata pian ennakkoon

PSVR2

02.11.2022 16:08 Muropaketin toimitus

PSVR2 tulee saataville ensi helmikuussa, ja sen voi tilata ennakkoon myöhemmin tämän kuun aikana.

Sony Interactive Entertainmentin varajohtaja Isabelle Tomatis paljasti, että PlayStation VR2 tulee saataville ensi helmikuun 22. päivä. Samana päivänä julkaistaan PlayStation VR 2 Sense -ohjaimen latausyksikkö. Virtuaalijärjestelmän käyttö vaatii PlayStation 5 -pelikonsolin.

PSVR2 maksaa 600 euroa, ja paketti sisältää PSVR2-virtuaalilasit, PS VR2 -ohjaimet ja kuulokkeet. Lisäksi myyntiin tulee 650 euron hintainen PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain -paketti, joka sisältää edellämainittujen tuotteiden lisäksi latauskoodin Horizon Call of the Mountain -peliin.

PlayStation VR2 Sense -ohjaimien latausyksikkö maksaa 50 euroa, ja sen avulla ohjaimet voi ladata ilman pelikonsoliin yhdistämistä.

PSVR2:n voi hankkia myöhemmin ilmoitettavilta jälleenmyyjiltä, ja sen voi tilata ennakkoon marraskuun 15 päivästä lähtien.

PlayStation VR 2 Sense Technology pitää sisällään muun muassa silmäseurannan ja 3D-äänentoiston, lisäksi PSVR2-ohjaimissa on haptinen palaute. PSVR2 tarjoaa 4000 x 2040 -resoluution pelaamista HDR-formaatissa. Virtuaalilasit on suunniteltu niin, että ne tuntuvat mahdollisimman mukavalta päässä. Ne ovat kevyemmät kuin PSVR-virtuaalilasit, ja PSVR2-lasit pitävät sisällään integroidun tuulettimen. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät PlayStation Blog -sivustolta.

Tällä hetkellä PlayStation VR2:lle kehitetään monia pelejä, kuten Demeo, Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge, Firewall Ultra, Resident Evil Village, The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution ja No Man’s Sky.

LUE MYÖS: PlayStation VR 2:lle julkistettiin uusi peli – luvassa immersiivistä räiskintää

 

PSVR2

PSVR2

PSVR2