UUSIMMAT

Pohjois-Korean diktaattori on kohta myös videopelisankari

15.05.2014 14:30 | Miikka Lehtonen

Kim Jong-un on maailman paras golfaaja. Kim Jong-un on maailman paras rakastaja. Kim Jong-un on kohta videopelisankari. Ainakin oman tarinansa mukaan. Näistä väitteistä yksi on totta, jos kysytään muiltakin kuin Kim Jong-unilta.

Pitkästä diktaattorien suvusta pudonnut Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong-un on kaikesta päätellen aika paska jätkä. Ei ole helppo muuten selittää sitä, miksi hänen maassaan tehtäisiin muuten jatkuvasti pöyristyttäviä ihmisoikeusrikkomuksia (toisinajattelijoiden vankileireistä ei kannata lukea, jos haluaa nukkua hetkeen) samalla kun herraluokka elää … no, herroiksi.

Mutta Kim Jong-un on myös meemi, kuten isänsä häntä ennen. Kim Jong-un katsomassa asioita, Kim Jong-un sekoittamassa asioita kakkuihin ja niin edelleen. Hauskaa touhua, jolla yritetään tehdä ikävästä tilanteesta vähän parempi.

Ja kohta Kim Jong-un on myös videopelisankari. Amerikkalainen Moneyhorse Games kun on päättänyt ratsastaa meemin varjolla toivottavasti suuriin rahasummiin julkaisemalla Glorious Leader! -pelin, jossa Kim Jong-un … no, katsokaa itse.

 

Tietenkin mukana on myös Kimin jenkkikaveri, koripallokentiltä tunnettu ja itsekin pari inkkaria kanootistaan kadottanut Dennis Rodman. Kuinkas muuten?

Ja kun se kakkumeemi nyt tuli mainittua…