Uusimmat

Pohjois-Korean rautasaapas Amerikan päällä – Homefront jatkaa dystopialinjalla

02.06.2014 17:15 Jukka O. Kauppinen

Voi sitä onnettomuuden päivää kun Pohjois-Korean joukot nousivat maihin Pohjois-Amerikassa. Vapauden palo sammui kun teräskorko polki liekin sammuksiin. Mutta jossain kytee yhä. Jotkut yksittäiset vapaustaistelijat uskovat yhä vapauden voimaan ja taistelevat miehittäjiä vastaan.

Muutaman vuoden takainen Homefront –peli saa näet jatkoa Homefront: The Revolution –räiskintäpelin muodossa. Vinosilmä miehittää vapauden tyyssijaa ja pitää amerikkalaisia kurissa tiukassa poliisivaltiossa.

Crytekin työstämä hiekkalaatikkoräiskintä heittää pelaajat sotimaan kapinallisten/terroristien/vapaustaistelijoiden rooliin. Pelin mittaan täytyy paitsi rähistä, myös värvätä uusia sotureita omaan tiimiin ja rakentaa aseita.

Avoimen maailman sotapeli saapuu ensi vuoden aikana kaikille alustoilleen. Toivottavasti suuremmalla menestyksellä kuin edeltäjänsä, sillä Homefront oli aika heppoinen peli ja syöksi paitsi THQ:n pörssikursseja, myös aiheutti tekijästudion sulkemisen. Ehkäpä Crytek ja Deep Silver pärjäävät paremmin!

Tutustumme peliin tarkemmin hetimiten, kunhan mösjöö Takala toipuu Japanin-lomansa ja Homefrontin esittelytilaisuuden aiheuttamasta tuplamatkakrapulasta.

Lisätietoja: http://www.homefront-game.com/

Lisää aiheesta

Homefront-ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Mikä on pahempi kuin kommunisti? No tietenkin sinun kotinurkillesi väkisin pesiytynyt kommunisti.

Homefront (PC, PS3, Xbox 360) 

Nyt mennään samalla teemalla. Korealaiset ovat hyökänneet Yhdysvaltoihin ja vain muutama karvainen vuorimies voi pelastaa vapauden tyyssijan. Voiko tästä asetelmasta muka tulla huono FPS? No voi!

Muropaketin uusimmat