UUSIMMAT

Pojat kansojen urhokkaan tahkoavat yhä Halo 2:ta Xbox Livessä – kaksi viikkoa palvelun sammuttamisen jälkeen

28.04.2010 16:33 | Jukka O. Kauppinen

Microsoft sammutti Xbox Live -palvelunsa vajaan kaksi viikkoa sitten. Hei hei, vanha kunnon Xbox. Hei hei Live. Hei hei Halo 2:n moninpeluu netissä. Paitsi että…

Ryhmä sitkeitä xbotteja on pitänyt tiukasti kiinni konsoleistaan ja kieltäytynyt luopumasta rakkaista Haloistaan. Kavereilla onkin menossa eeppistä mittakaavaa lähentelevä moninpeliturnaus, jota on jatkunut jo yli kahden viikon ajan.

Ryhmä aikoo jatkaa matsiaan niin kauan kuin suinkin vain mahdollista. Tällä hetkellä pelissä on kaikkiaan 13 kaveria, mutta alkujaan ryhmä oli suurempi. Tekniset syyt, kuten nettiyhteyksien pätkinnät, konsolien ylikuumeneminen ja muut ongelmat ovat kuitenkin pudottaneet väkeä linjoilta. Koska alkuperäinen Xbox Live on sammutettu, ei peliin pysty enää liittymään vaan Xboxin verkkopuoli on sammunut. Lopullisesti. Ikiajoiksi.

”Me pelaamme, koska rakastamme Halo 2:ta, pelaamme sen muistoksi”, kertoo Joe Campbell, yksi sitkeistä nettiurhoista.

Jatkukoon pelinne kauan, veljet.

Lisätietoja: Subject: The Final Few: Our Story

Lisää aiheesta

Halo 2 (Xbox)

Mitä tehdä, kun ensimmäinen Halo oli lajityypissään yksi parhaimmin tehtyjä pelejä koskaan? Miten tästä voisi enää parantaa?

Bungie on lähestynyt jatko-osaa yksinkertaisesti – se on rakentanut Halo 2:n niistä elementeistä, jotka tekivät ensimmäisestä pelistä niin erinomaisen. Näitä elementtejä on useita, mutta tärkeimpiä ovat loistava ohjaussysteemi, erinomainen tekoäly ja omaperäinen kuvitus. Halon universumi on kiinnostava ja visuaalisesti rikas.

Halo 2 (PC)

Tätä hetkeä on odotettu ja pitkään. Windows Vista ilmestyi jo helmikuussa, mutta ensimmäisen Vistan vaativan pelin julkaisu kesti näin pitkään. Peli itsessään onkin sitten keskivertoa mielenkiintoisempi, sillä kyseessä on konsolimaailman suosituin räiskintäpeli, Halo 2.

Microsoftin ja Vista-pelurien epäonneksi loikka konsoleilta Vistaan ei ole läheskään ongelmaton, eikä lopulta ole kummoinenkaan kannustin Vistan hankkimiselle. Mutta mikä meni vikaan?

Lue myös

Activision rohmusi Bond-domaineja

Arvostelu: Napoleon: Total War (PC)

Shattered Horizoniin ilmestyy Firepower-laajennus

Xbox Live Arcaden myynnit keulivat maaliskuussa

Muropaketin uusimmat