Pokemon Go päästää pelaajat haastamaan toisiaan Pokemon-taisteluihin vielä tämän kuun aikana

04.12.2018 19:00 | Muropaketin toimitus

Pokemon Go muuttuu myöhemmin tässä kuussa todelliseksi moninpeliksi, kun pelaajat voivat haastaa toisiaan Trainer battles -taisteluihin.

Pokemon Go -kehittäjä Niantic on ilmoittanut tuovansa suosittuun mobiilipeliin moninpelin vielä tässä kuussa. Aiemmin moninpelistä vihjattiin erilaisten twiittien muodossa, kuten olemme uutisoineet. Trainer battles -nimellä kulkeva pelaajien välinen taistelu muuttaa pelkän Pokemonien keräilysimulaattorin ehdaksi peliksi, huomioi Polygon-julkaisu.

Trainer battles -taistelut antavat pelaajalle mahdollisuuden haastaa joko toisen pelaajan, tai vaihtoehtoisesti tietokoneen ohjastaman vastustajan. Kukin valitsee taistoon kolme Pokemonia, ja taistelu kestää pisimmillään neljä minuuttia. Jos kummallakin pelaajalla on tämän jälkeen Pokemoneja, on voittaja se jolla on eniten elämäpisteitä jäljellä.

Peli palkitsee kummatkin taistelijat erilaisilla asiallisilla palkinnoilla, kuten esimerkiksi harvinaisilla Sinnoh Stones -esineillä. Pelaajat voivat haastaa toisiaan QR-koodeilla, ja Best- ja Ultra- kaverit voivat lähettää toisilleen taistelukutsuja.