Uusimmat

Pokémonin teemabiisi sai uudet sanat kaikille laiskoille Pokémon-pelaajille

03.12.2016 15:00 Muropaketin toimitus

pokemon-pokemonsunmoon-002

Koomikko ja pelitoimittaja Brian Altano kirjoitti vaihtoehtoiset sanat perinteiseen Pokémonin teemakappaleeseen. Uudet sanat sopivat erityisesti pelaajille, joille kaikkien taskuhirviöiden kerääminen tuntuu turhan haastavalta.

Maailmassa pyydystetään tällä hetkellä paljon Pokémoneja: Kesällä ilmestynyt hittipeli on Pokémon Go on pysynyt suosittuna, ja Nintendo 3DS:n Pokémon Sun ja Pokémon Moon ilmestyivät vastikää.

On kuitenkin varmasti monia Pokémon-pelaajia, joille alkuperäinen piirrossarjan iskulause ”Gotta Catch ’Em All” kuulostaa turhan suurelta vaatimukselta. Tarvitseeko niitä kaikkia taskuhirviöitä nyt kerätä ja kouluttaa?

Komediakirjoittaja ja IGN:n pelivideoiden juontaja Brian Altano onkin julkaissut Twitterissä alla olevat vaihtoehtoiset sanat kaikille laiskoille Pokémon-pelaajille. Näissä sanoissa iskulauseeksi on vaihtunut ”Gonna Catch a Few”. Kaikkien pokémonien keräämisen sijaan tekstissä todetaankin, että jos sitä nyt pari-kolme pyydystäisi. Moni passiivisempi Pokémon-pelaaja voi varmasti samaistua.

Sanojen alta voit myös kuunnella alkuperäisen teemabiisin.

Pokemon
Kaikki jutut aiheesta