Uusimmat

Pool Panic – Näin älytön on Rick and Morty -julkaisijan biljardipeli

29.06.2018 20:44 Muropaketin toimitus

Viime maaliskuussa julkistetulle hupaisalle biljardipelille on julkaistu naurettava pelitraileri.

Suosittua Rick and Morty -sarjaa esittävän Adult Swim -kanavan pelijaosto on julkaissut uuden trailerin sen naurettavasta biljardipelistä Pool Panic. Siinä nähdään, kuinka peliä pelataan ja millaisia hupaisia haasteita se tarjoaa.

Peliä kehittävä Rekim kuvailee Pool Panicia maailman vähiten realistiseksi biljardisimulaattoriksi. Siinä pelataan ilkikurista biljardipalloa, ja päämääränä onkin laukaista se muihin palloihin, jotta ne saadaan pussitettua.

Aivan perinteisestä biljardista ei ole kyse, koska peli onnistuu trailerin perusteella tekemään tästä lajista aivan naurettavan.

Pool Panicissa on yli 100 erilaista alati muuttuvaa kenttää. Näiden teemat ja tavoitteet eroavat toisistaan vankasti. Niissä esimerkiksi yritetään kolauttaa palloja moottoritietä pitkin kaahaavien moottoripyörien päältä, kun toisessa kentässä puolestaan nähdään zombi-palloja.

Yksinpelin lisäksi Pool Panic tarjoaa moninpelin, jossa maksimissaan neljä saman pelin ääressä olevaa pelajaa voivat kisailla keskenään erilaisissa minipeleissä.

Pool Panic julkaistaan digitaalisesti Switchille ja pc:lle heinäkuun 19. päivä. Lisätietoa pelistä löytyy sen nettisivuilta.

Muropaketin uusimmat