UUSIMMAT

”Posti tuli. Diablo 3 ei.” Riemukasta kotimaista videodraamaa

16.05.2012 10:30 | Miikka Lehtonen

Diablo III ilmestyi toissapäivänä ja on siis jo wanhaakin wanhempi, mutta kaikki meistä eivät vielä pelaa. Joidenkin Diablo III kun on yhä postissa. Itse saan toivottavasti omani tänään, enkä taida olla yksin tässä onnettomassa ja vuotavassa veneessä. Onneksi tämän kaltaiset videot helpottavat.

Sarjassamme ”kotimaista huumoria” YouTube-käyttäjä JorseOnNorse esittää lyhytelokuvan, johon kiteytyy kaikki se tuska ja raivo, jota moni on tuntenut koko tämän viikon odotellessaan olevinaan varmasti julkaisupäiväksi kotiin ehtiviä Diablojaan.

 

Riemukasta settiä ja iso peukku videon tekijöille!

Lue myös

Civilization V: Gods & Kings -ennakko (PC, Mac)

Diablo 3 julkaistiin, marsut rynnistivät apajille

Diablo III:n tuottaja puhuu pelistään ja Blizzardin kulttuurista

Housemarquella uusia, salaisia pelijuttuja

Keskustelu

13: Ei kukaan ole väittänytkään että kenelläkään muulla ei ole ongelmia, vaan että ongelmat eivät ole niin kamalia kuin netistä voisi kuvitella.

@10
Itsellä meni eilen ehkä noin 30 – 45min ennen kuin pääsin pelaamaan. Monet kerrat tuli Error 37, Timed Out ja muuta mukavaa. Pääsin kuitenkin rämpyttämisen jälkeen loggautumaan sisään ja lopulta pelaamaan. En usko, että ongelma on liioiteltu mutta se ”kärsimys” ja parku asiasta varmastikin on.

Typerää kuitenkin väittää, että jos itselle ei tule ongelmia niin ei niitä tule kenellekkään muulle. Tämähän sitä paitsi luki jo heti login-ruudussa, että Blizzardin mukaan ongelmia on ja koittakaa olla maltillisia. Ei se maailmaa kaada, mutta onhan tuo hiukan koomista, että kun haluaa pelata yksinpeliä niin pelihaaveet kaatuvat peliin loggautumisessa :)

Toimiiko diablo ihan normi läppärillä olisin nimittäin ostamassa sitä mutta en oo varma riittääkö tehot

@10 Aivan sama kokemus mulla. Ei ole tullut error 37:ää kertaakaan itselle ja vain kaksi kertaa yrittänyt kirjautua sisään, molemmilla kerroilla onnistuneesti.

Kyllä sitä netissä vain paisutellaan, vaikka 20000 viestiä olisikin jollakin foorumeilla, ei se tarkoita että jotkut vihaiset angstaajat eivät olisi postanneet itse niistä vaikkapa paria sataa per nenä. Itse pelannut nyt about 10 tuntia, act 2:een pääsin ennen nukkumaan menoa. Hyvä peli, saisivat ihmiset metacriticissä ottaa pikkarit pois vaosta ja vain elää sitä muuta elämää kunnes peli toimii taas 100%:sti (D3:lle annettu aivan naurettavan alhaisia arvosanoja kuulemma).

8: No, jollain hämmentävällä sattumalla sitten pääsin itse kolmen pelikaverini kanssa sisään aika helposti, samaten kuin muu kaverilistani. Ikävää jos sinä et päässyt, mutta nettijuttujen perusteella saa sellaisen käsityksen, että juuri kukaan ei pysty pelaamaan Diabloa. Se ei empiirisesti tunnu olevan totta.

Eikös se ole aika tieto, että nuo paketit viipyvät postissa? Digiavain oli sähköpostissa maanantaina ja peli oli valmiiksi asennettuna ennen aukeamista. Ja sai vielä halvemmalla…

Jos on kiire pelaamaan, niin kannattaa ostaa latausversio =)

@5 edome/miikka

Ahaa, eli jos sinä pääsit helposti sisään niin ne kaikki ovat väärässä? En minä päässyt sisään vaikka kuinka klikkailin nappuloita. Ei ne ongelmat olleet ”liioiteltuja”. diablon foorumeillakin taisi olla yksi ketju jossa oli yli 20000 viestiä valittamassa tästä. Vittu.

Mulla oli taasen 14.5. maanantaina postilaatikossa paketti odottelemassa. Tosin peli ostettu vähintäänkin hyvissä ajoin, eli 12/2009… :D

Suurin piirtein vartin välein rullattu tossa postilaatikon ja eteisen välissä. Ei tullu tänäänkään… prkl…

2: Ei? Eilen iltana pahimman ruuhkan aikaan piti painaa jopa parin minuutin ajan login-nappia, sen jälkeen pääsi ihan hyvin sisään. Ongelmat ovat — kuten niin usein — liioiteltuja. Voisi vaan tulla niin pääsisi pelaamaan täysillä eikä vain kaverin guest passilla :)

Mulla oli hieman samat tunnelmat kun odotin postista: Spider-Man and Captain America in Doctor Doom’s Revengeä, mutta peli oli kyllä hyvin pitkälti pökäle. =)

Onkos tolla niin väliä? Eikös error37 varmista, ettei pelin saaneetkaan pelaa? Ja battle.netin tukossa olo? Näin olen ymmärtänyt erilaisilta sivuilta löytyvistä raivokohtauksista….

Kyllä se eilen oli, 15.5 kello 00:01 oli mahdollista Suomessa saada Diablo 3 käsiin ensimäistä kertaa.

Muropaketin uusimmat