Uusimmat

Prison Architectin menestystaival jatkuu

10.07.2016 17:00 Juho Anttila

Prison Architect on peli, jolle ei oikeastaan ihan alun perin olisi uskaltanut povata miljoonamenestystä. Dwarf Fortress -henkinen vankilasimulaattori kun kuulostaa enemmän aika pienen mutta omistautuneen porukan peliltä. Peli on kuitenkin osoittautunut erittäin suosituksi ja hiljattain se saavutti taas uuden kovan luokan rajapyykin.

Vankilapeliä on nyt myyty yhteensä 2 miljoonaa kappaletta. Samalla se on tuottanut jo 25 miljoonaa dollaria, mikä on pienehkölle Introversionille melkoisen iso raha. Studion tiedotteen mukaan tämänvuotinen Steam-alennusmyynti oli firman onnistunein tähän mennessä ja mainitut rajapyykit rikkoutuivatkin alennusmyyntien aikana.

Lento tuskin katkeaa tähän, sillä Prison Architect julkaistiin juuri myös PlayStation 4 – ja Xbox One -konsoleille. Tekijät toteavatkin, että he odottavat malttamattomina pääsevänsä näkemään, kuinka moni konsolisti innostuu myös Prison Architectista. Prison Architectia myytiin ensimmäistä kertaa testiversiona jo vuonna 2012 ja peli julkaistiin virallisesti viime vuoden lokakuussa.

Lähde: Gamesindustry

Lisätietoja: www.introversion.co.uk/prisonarchitect

Lisää aiheesta

Prison Architect kääntyy konsoleille

Prison Architect tienasi 19 miljoonaa jo ennen julkaisuaan

Vankilasimulaatio Prison Architect julkaistaan virallisesti lokakuussa