Uusimmat

Pro Evolution Soccer kotisohvalta kolikkopelihalleihin

01.03.2007 14:39 Miikka Lehtonen

Oletko PES-addikti? Haluatko nöyryyttää kavereitasi mahdollisimman julkisesti ja vielä jonain päivänä päätyä pelin Euroopan mestariksi? Hyviä uutisia, kohta se on mahdollista.

Konamin megasuosittu jalkapalloeepos on kääntynyt kolikkopeliksi, jota testataan parhaillaan kahdessa brittiläisessä kolikkopelihallissa. Pelin kehutaan säilyttävän alkuperäisen sarjan kuuluisaksi tehneet ominaisuudet: realistisuuden ja huippuluokan pelattavuuden.

Pelit tukevat myös Konamin e-AMUSEMENT-verkkosysteemiä, joiden avulla pelaajat voivat vaihdella pelaajia joukkueesta toiseen ja jopa osallistua Euroopan laajuisiin verkkoturnauksiin. Tilastot ja muut tärkeät tiedot tallentuvat erikseen ostettaville muistikorteille.

Mikäli vielä kuulostaa hyvältä, mutta kolikkopelin kontrollit tuntuvat vierailta, mukaan voi ottaa myös oman ohjaimensa, jolla peliä voi pelata. Tässä vaiheessa herää toki kysymys, miksei samalla vaivalla pelaisi sitten kotonaan.

Jos satut matkailemaan Lontoossa päin ja iskee palava halu testata Pro Evolution Soccer Arcade Championshipiä ennen sen laajaa julkaisua, suuntaa Finchley High Roadin Hollywood Bowliin tai Euston Roadilla sijaitsevaan The Rocketiin.

Lue lisää eDomesta

Pro Evolution Soccer (PS2)

Pro Evolution Soccer 4 (Xbox)

Pro Evolution Soccer 5 (PC, PS2, Xbox)

Pro Evolution Soccer 6 (PC, PS2, Xbox 360)

Pro Evolution Soccer 6 –haastattelu: Shingo ’ Seabass’ Takatsuka

Haastattelussa Pro Evolution Soccer -sarjan luoja Shingo ”Seabass” Takatsuka

Pro Evolution Soccer -haastattelu

Ja muuta futistelua

New Star Soccer 3 (PC)

Sensible Soccer 2006 (PC, PS2, Xbox)