Uusimmat

Pro Pilkki 2 v1.0 julkaistiin – legendaarinen pilkkipeli ehti kuin ehtikin kevätjäille

12.04.2013 11:00 Jukka O. Kauppinen

Kauan tätä onkin odoteltu, mutta sieltähän se tuli. Pro Pilkki 2 v1.0. Maailman legendaarisin suomikalastuspeli.  Pelin ensimmäinen versio julkaistiin 5.11.1999 ja tulenpalavan kehitysprosessin jälkeen meillä on jo nyt jatko-osa. Huiman urheilueepoksen takaa löytyy Team Procyon, eli kaksikko Mikko Happo ja Janne Olkkonen.

Pro Pilkki 2 tarjoaa uuden pelimoottorin, parempien grafiikoiden sun muun ohessa myös madepilkintää ja online-pistetilastot. Kyllä nyt kelpaa sihtailla tilastoja ihmetellen, että mitenkäs ison kalavaleen on tuokin pelaaja päästänyt ilmoille.

Pistetilastojen ylläpidosta Team Procyon kertoo…

Verkkoennätykset kirjautuvat vain peleistä, jotka pelataan luotetuilla, hyväksymillämme peli-isännillä. Luotetuiksi isänniksi pyrimme ottamaan tahot, jotka aktiivisesti pyörittävät avoimia hosteja. Mikäli olemme myöntäneet sinulle oikeuden hakea luotetun hostin titteliä, saat siitä ilmoituksen käynnistäessäsi Pro Pilkin. Haku tapahtuu pelin sisältä hahmonhallinnan kautta, samoin kuin tunnusten luonti.

Pro Pilkki –pelisarja nauttii sekä Suomessa että ulkomailla melkoista kulttisuosiota, ja pelissä järjestetään muun muassa vuotuiset maailmanmestaruuskisat. Tämänvuotisen MM-pokaalin vei  Ukraina. Omalaatuinen, rakkaudella ja pieteetillä kehitetty peli on kaiken lisäksi täysin ilmainen, mutta halutessaan sen kehitystä ja ylläpitoa voi tukea vapaaehtoisella lahjoituksella.

Onko tässä vuoden tärkein suomipeli? Ehkä!

Lisätietoja: www.kalassa.net/propilkki2/

Lisää aiheesta

Propilkki 2 narraa kohta pelaajat valmiille virtuaalijäille

Propilkki on vedenjakajalla – ”jotain suurta pitäisi tehdä”