Uusimmat

PS1- ja PS2-pelit saapuivat PS Plussaan – konsolien suosituimmista peleistä vain muutama löytyy palvelusta

26.06.2022 10:30 Muropaketin toimitus

Alkuperäisten PlayStation-konsoleiden suurimmat hittipelit loistavat poissaolollaan uusitussa PlayStation Plus -palvelussa.

PlayStation Plus uudistui tällä viikolla, ja nyt pelipalvelun korkeimmalla Premium-tasolla on tarjolla myös mittava kirjasto vanhempien PlayStation-konsoleiden pelejä. Lähemmällä tarkastelulla valikoima jättää kuitenkin todella paljon toivomisen varaa.

PS1:n ja PS2:n kymmenestä myydyimmistä pelistä yhteensä vain neljä peliä sisältyy millään tasolla PS Plussan pelikirjastoon. Nämä kaikki ovat Final Fantasy -sarjan osia, eli PS1:n puolelta Final Fantasy VII ja VIII (jälkimmäisestä remasteroitu versio), sekä PS2:n puolelta Final Fantasy X ja XII (molemmat remasteroituna).

Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi kaikki vanhojen konsolien GTA-pelit, Metal Gear Solidit ja Gran Turismot loistavat poissaolollaan. Myös esimerkiksi sellaiset myyntimenestykset kuin Tekken 3, Kingdom Hearts ja Crash Bandicoot -pelit puuttuvat tarjonnasta kokonaan.

Jää nähtäväksi millä aikataululla ja kuinka usein PlayStation Plussa pelikirjastoa laajennetaan. Toistaiseksi tarjonta on varmasti pettymys monelle vanhojen pelien ystävälle.

LUE MYÖS: PlayStation Plus uudistui – nyt koko palvelun pelivalikoima on viimein julkistettu

Muropaketin uusimmat