UUSIMMAT

PS4:n suurimmat yksinoikeuspelit ovat jo PC:llä – näitä käännöksiä saadaan kuitenkin vielä odottaa

08.08.2022 11:37 Muropaketin toimitus

Monet PlayStationin suosituimmista peleistä ovat jo ilmestyneet tai tulossa pian PC:lle. Kaikkea ei kuitenkaan ole käännetty.

Tällä viikolla moni PC-pelaaja pääsee viimein nauttimaan Marvel’s Spider-Man -toimintaseikkailusta, joka saapuu lähes neljän vuoden odotuksen jälkeen myös PC:lle. Sony onkin muuttanut linjaansa jyrkästi männävuosista, ja nyt monet suositut pleikkaripelit ovat saapuneet tai saapumassa myös PC-pelaajien ulottuville.

PlayStation 4:n myydyimpien pelien listalta ovat jo aiemmin kääntyneet esimerkiksi konsolin myydyin peli God of War sekä ylistetty toimintaroolipeli Horizon Zero Dawn. Myös mielipiteitä jakanut Death Stranding sai aiemmin PC-käännöksensä, samoin Final Fantasy VII Remake, sekä zombirymistely Days Gone.

LUE MYÖS: Arvostelu Vuoden 2018 God of War julkaistiin vihdoinkin PC:lle, ja kyllä tätä peliä kannattikin odottaa

Myöhemmin tänä vuonna myös Uncharted 4: A  Thief’s End rantautuu PC:lle osana Uncharted: Legacy of Thieves Collection -kokoelmaa, tosin sillä ei vielä ole virallista julkaisupäivää.

Muutamia PS4:n myydyimpiä pelejä ei ole kuitenkaan käännetty, eikä mahdollisista käännöksistä ole myöskään mitään tietoa. Näistä merkittävimmät ovat The Last of Us Part II sekä Ghost of Tsushima. Jälkimmäinen on saanut PS5-version, mutta PC-käännöstä ei ole julkistettu. Alkuperäinen The Last of Us ei myöskään ole PC:lle kääntynyt, mutta sen tulevan remake-version The Last of Us Part I:n pitäisi ilmestyä PC:lle pian PS5-version jälkeen.

Jää nähtäväksi, mitä kaikkia PlayStation-hittejä Sony aikoo lopulta PC:lle kääntää. Marvel’s Spider-Man Remastered ilmestyy PC:lle perjantaina 12. elokuuta.