PS4:n uutuuspeli Drawn to Death on heti huhtikuussa ilmainen PS Plus -jäsenille

30.03.2017 16:00 Muropaketin toimitus

Sony on julkistanut PlayStation Plus -jäsenille huhtikuussa tarjottavat ilmaispelit. Mukana joukossa on uutuusräiskintä Drawn to Death, joka julkaistaan vasta huhtikuun alussa.

PlayStation Plus -jäsenille on tiedossa poikkeuksellista herkkua huhtikuussa. Tyypillisesti palvelun kuukausittaiset ilmaispelit ovat aiemmin ilmestyneitä pelejä, mutta huhtikuussa Plus-jäsenet pääsevät pelaamaan uunituoretta räiskintäpeliä.

Sonyn julkistamien huhtikuun PS Plus -pelien joukosta löytyy nimittäin GameSpotin mukaan uutuuspeli Drawn to Death, joka näkee päivänvalon vasta 4. huhtikuuta. Drawn to Death on visuaalisesti omaperäinen kolmannen persoonan online-räiskintäpeli, jonka pääkehittäjänä toimii Twisted Metal ja God of War -pelien parissa työskennellyt pelialan veteraani David Jaffe.

PlayStation 4:lle on lisäksi tarjolla indie-pelit Lovers in a Dangerous Spacetime (2015), 10 Second Ninja (2016) ja Curses ’n Chaos (2015), joista kaksi jälkimmäistä ovat tarjolla myös PlayStation Vitalle. PlayStation 3:lle puolestaan voi ladata Invizimals: the Lost Kingdom (2013) ja Alien Rage: Extended Edition (2013) -pelit.

Alta näet esittelyvideon PlayStation 4:n ilmaispeleistä.