UUSIMMAT

PS5-konsoleita myytiin huhtikuussa ennätyspaljon, mutta kilpailija jyrää sen vieläkin

17.05.2022 17:40 Muropaketin toimitus

PlayStation 5 käy hyvin kaupaksi Euroopassa, mutta Nintendon vauhtia se ei onnistu hidastamaan.

PlayStation 5:n myynnit ovat nousseet konsolien saatavuuden parantuessa, ja Sonyn uutukaisen kerrotaankin tehneen juuri parhaan myyntituloksensa Euroopassa. Huhtikuussa PS5-konsoleita myytiin Euroopassa 289 000 kappaletta, mikä on 15 prosenttia enemmän kuin maaliskuussa.

Lukemaan on laskettu myynnit kymmenestä Euroopan maasta, mutta ei jostain syystä Saksasta tai Isosta-Britanniasta. Asiasta uutisoiva Video Games Chronicle kertoo kuitenkin, että PS5 teki myös Isossa-Britanniassa parhaan myyntituloksensa huhtikuussa.

Hyvistä lukemista huolimatta PS5:n kerrotaan jääneen yhä kakkoseksi Nintendo Switchille, joka oli huhtikuussa Euroopan myydyin konsoli peräti seitsemättä kuukautta putkeen. Sitä seurasivat järjestyksessä PS5 ja Xbox Series X/S.

Switchistä onkin tullut viiden vuoden aikana tullut Nintendolle valtava menestys, joka saattaa vielä tavoitella jopa historian myydyimmän pelikonsolin paikkaa. Hiljattain kerroimme, että Nintendo tuskin tulee julkaisemaan uutta konsolia vielä pariin vuoteen, joten Switchin menestystarina tulee vain jatkumaan.

Jää nähtäväksi, kuinka PlayStation 5:n myynnit kehittyvät kun saatavuus paranee entisestään.

LUE  MYÖS: Nintendo Switchistä tulee pian historian toiseksi myydyin kotikonsoli – kärkipaikalle vielä matkaa