Uusimmat

PSP2-huhut ottivat juuri reippaasti tuulta purjeisiinsa

08.10.2010 15:00 Miikka Lehtonen

Pelialalla on jo pitkään huhuttu PSP2:n tulosta. Jopa pelifirmojen edustajat ovat väittäneet saaneensa PSP2:n kehityskittejä, mutta mitään faktaa asiasta ei ole ollut. No, ei ole vieläkään, mutta PSP2:n tulo näyttää varmemmalta, sillä Sony on ilmoittanut, ettei se toimita enää kehittäjille PSP:n kehitystyökaluja.

Sony on ilmoittanut yhteistyökumppaneilleen, että marraskuun 15. päivän jälkeen se ei enää toimita kenellekään PSP:n kehitys- tai testaustyökaluja. Sony lupaa, että se tiedottaa pelikehittäjille, mikäli ja kun uusia versioita tulee saataville.

Firma itse väitti uutiset julkaisseelle VG247:lle, että kyseessä on vain ohjelmiston sertifikaattien vanhemeninen, jota korjaillaan parhaillaan. Mene ja tiedä, mutta vaihtoehtojahan riittää. Itse lähtisin veikkailemaan, että Sony siirtyy hiljalleen käyttämään PSP2-yhteensopivia työkaluja, mikä tietenkin tarkoittaisi uuden konsolin julkaisua. On toki myös mahdollista, että firma aikoo vain julkaista uusitut versiot työkaluistaan PSP-laitteelle, mutta kun laskemme 1 + 1 yhteen, tämä ei tunnu todennäköisimmältä vaihtoehdolta.

Seuraamme tilanteen kehittymistä.

Lähde: VG247

Lisää aiheesta

PSP:n seuraaja jouluksi 2011?

Lue myös

Miksei meillä voi olla näin huikeita pelimainoksia?

Jack Thompson teki comebackin: ”pelaajat, painukaa helvettiin!”

Arvostelu: Civilization 5 (PC)

Muropaketin uusimmat