UUSIMMAT

Psychonauts 2 on vihdoin tulossa! [video]

04.12.2015 13:00 | Miikka Lehtonen

Psychonauts on legendaarinen peli. Tim Schaferin Double Fine -firman ensimmäinen peli on hämärä tarina psyykkisiä voimia omaavasta pojasta, joka seikkailee psykedeelisellä erityislasten kesäleirillä. Pelillä riittää faneja ja nostalgista hohtoa yllin kyllin. Vuosikausien ajan fanit ovatkin toivoneet jatkoa pelille, mutta sitä ei olla vielä saatu. Mutta nyt saadaan. Ehkä.

Tim Schafer ja Double Fine ovat nimittäin laukaisseet crowdfunding-kampanjan, jonka tarkoituksena on rahoittaa uusi Psychonauts-peli. Hakusessa on 3.3 miljoonan taalan potti ja erikoisesti sitä ei haeta Kickstarterin, vaan Figin kautta. Jaa minkä?

Fig on kohtalaisen uusi crowdfunding-saitti, jonka ideana on, että käynnissä on kerrallaan vain yksi kampanja, jonka on valinnut ehdokkaiden joukosta asiantuntijaraati. Siinä missä Kickstarterissa haetaan vain pieniä rahamääriä tavallaan lahjoituksina yksittäisiltä pelaajilta, Fig sisältää tuen myös sijoittajille, jotka pistävät pottiin suurempia summia sillä odotuksella, että saavat sitten myös myöhemmin osan tuotoista.

Tässä Schaferin pitchausvideo.

Mukaan pääsee halutessaan oheisen linkin kautta. Mikäli kampanja onnistuu — ja siltä se vahvasti näyttää, sillä ensimmäisten tuntien jälkeen kasasssa on jo viidesosa rahoista — pelin kaavaillaan ilmestyvän vuonna 2018.

Lisätietoja: Psychonauts 2 Figissä

Keskustelu

Muropaketin uusimmat