UUSIMMAT

Puutetta PS4-roolipeleistä? Risen 3 pelastaa!

21.08.2015 18:00 Jukka O. Kauppinen

Viime vuonna PC:lle ja vanhemmille konsoleille julkaistu Risen 3: Titan Lords -roolipeli julkaistiin nyt myös uudemmalle konsolinistisukupolvelle. PS4:lle saapunut Enhanced Edition tarjoaa muun muassa näyttävämpää visuaalista tykitystä, jonka tekijät kehuvat olevan jopa komeampaa kuin PC:llä parhaimmillaan!

Textuurit ovat tarkempia, HDR bloomia sivellään pitkin kuvaa, pilvet roikkuvat taivaalla kauniisti ja niin edelleen. Ja tekniikan lisäksi tarjolla on myös kaikki viimevuotiseen peliin myöhemmin julkaistut lisärit.

 

Merirosvokapteenimme, nimettäköön hänet vaikka Rommisiepoksi, herätetään toistuvasta unestaan, jossa hän taistelee laivan kannella demoneita ja erästä tuttua haamukapteenia vastaan. Ankkuri oli laskettu ja oli aika lähteä etsimään legendaarista aarretta. Mutta voi. Aarteen sijaan Pimeyden ruhtinas syökin sankarimme sielun. Toverit kaivavat kuopan ja jättävät hyvästit. Kauan ei kuitenkaan horsmaa pukata, kun liikaa pyhiä sieniä syönyt voodoo-mies herättää Rommisiepon henkiin. Ilman sitä sielua.

Lue koko arvostelu: Risen 3: Titan Lords (PC, PS3, Xbox 360) 

 

Risen 3: Titan Lords – Enhanced Edition on juuri julkaistu, joten eipä muuta kuin seikkailemaan.

Lisätietoja: http://risen3.deepsilver.com/

Lisää aiheesta

Risen 3: Titan Lords (PC, PS3, Xbox 360) 

Risen 2: Dark Waters (PC, PS3, Xbox 360) 

Risen (PC, Xbox 360)