Uusimmat

Pyssyjä ja magiaa Japanista – Bullet Witch

26.09.2006 13:12 Jukka O. Kauppinen

Japanilainen Cavia-studio työstää Xbox 360:lle toimintapeliä Bullet Witch, joka tuo pelaajien eteen vaihteeksi maailmanlopun meininkiä, tuhoa ja katastrofin runteleman maailman. Omaperäistä, eikö vain?

Tällä kertaa ihmiskunta on lähes sukupuuton partaalla. Demonit ja kaikenmaailman hirviöt ovat pistäneet paikat romuksi. Alicia-neito on ihmisten viimeinen toivo. Hän näet on uudenlainen ihminen, joka taitaa pyssyjen lisäksi myös magian salat.

Tekijöiden mukaan 3d-toimintapeli sisältää aivan erityisen häikäisevät ympäristömallinnukset, fysiikat ja vaurioituvat maisemat. ”Ne luovat täydellisen jalustan, jolta käsin Alician taiat voivat kylvää majesteetillista tuhoaan, oli kyse sitten tornadojen luomisesta tai vihollisten lävistämisestä ruusunvarsilla.”

Kovaa settiä. Ei mikään turha typykkä. Taikojen ohella Alicialla on myös raskas perinteisempi aseistus. Gun-Rod-pyssy tosin luo ammuksensa itse – tuhottujen vihollisten sieluista. Alicia taitaisi olla hyvää pataa Elricin kanssa…

Demonitäyteisen pelin hirviöt ovat muuten Yasushi Nirasawa –nimisen taiteilijan käsialaa. Nirasawa on luonut hahmoja moniin monituisiin sarjakuviin ja elokuviin. Nirasawan hahmoja löytyy muun muassa elokuvista Hellboy, Final Fantasy: The Spirits Within, Vampire Hunter D, Godzilla: Final Wars ja Space Truckers.

Bullet Witch ilmestyy Xbox 360:lle joskus ensi vuoden puolella.

Muropaketin uusimmat