UUSIMMAT

Quantic Dreamin mestariteos remasteroitiin PS4:lle – arvostelussa (taas kerran) Beyond Two Souls

17.02.2016 23:50 | Jukka O. Kauppinen

Matti Leinonen matkustaa Quantic Dream –pelistudion upeisiin, väkeviin maailmoihin ja kertoo kuinka muutaman vuoden takainen PlayStation 3 –mestariteos Beyond: Two Souls toimii PlayStation 4:llä. Vihje: hyvin toimii!

Jodie on tavallinen nuori nainen, hieman ujohko ja hiljainen. Jodiella on ollut lapsesta lähtien oma mielikuvituskaveri, Aidan. Joka ei ole se normaalein näkymätön kaveri. Siinä missä naapurin piltti on leikkinyt mielikuvituskaverinsa kanssa Barbeilla ja pitänyt teekutsuja, Aidan ei sellaisesta välitä, vaan tykkää paukutella palasiksi niin kuppeja, ikkunoita, ja ottaa hallintaansa muita ihmisiä.

Kaunis ja ihana lapsuus on siis pelkkä haave Jodien kohdalla, kun lapsonen lähetetään paranormaaleja ilmiöitä tutkivan osaston laitokseen. Laitoslapsen elämä ei ole myöskään tavallista laitoselämää. Jodie oppii ajan myötä hallitsemaan Aidania ja oppii myös muita agenttitaitoja. Ajan myötä heistä kasvaa parivaljakko, joka lähettää James Bondin ja muut agentit kortistoon. Työttömänä Jodien ei kauaa tarvitse olla, kun pian yliluonnolliset voimat alkavat jyllätä, ja ainoat jotka pystyvät jotenkin vastarintaan, ovat Jodie ja Aidan.

Lue koko arvostelu: Beyond Two Souls (PS4)

Lisää aiheesta

Beyond: Two Souls (PS3)

Mulkaisu: Beyond: Two Souls

Pelikopteri #014 – kauhun ytimessä (Checkpoint)

Muropaketin uusimmat