UUSIMMAT

R.A. Salvatore ja kumppanit: seisomme World of Warcraftin harteilla

25.09.2007 11:27 | Jukka O. Kauppinen

eDomessa on kerrottu aiemminkin scifi- ja fantasiakirjailija R.A. Salvatoren, urheilumies Curt Schillingin ja sarjakuvapiirtäjä Todd McFarlanen perustamasta uudesta pelitalosta. Nyt 38 Studios on jo edistynyt uuden MMO-pelinsä parissa sen verran pitkälle, että porukka uskaltautui jo haastateltavaksi.

Salvatore ja kumppanit eivät vielä paljastaneet detaljeja pelistään, mutta ainakin tekijöitä motivoivista asioista oli puhetta.

”Olen pelannut MMO-pelejä vuosikausia. Ne ovat mahtavia. Ja yksi asia on varmaa: pelaajana en halua, että joku taluttaa minua koko ajan kädestä. Haluan seikkailla itse, luoda omat seikkailuni”, Salvatore paukuttaa.

Ja tietysti puhetta oli myös World of Warcraftista…

”Miten ylipäätänsä pystyisin kirjoittamaan (fantasia)kirjan, jota ei verrata Taruun sormusten herrasta?”

”Mutta me katsomme aina ulos ikkunastamme ja näemme jättiläisiä, joiden harteilla mekin tulemme seisomaan. Emme suinkaan tanssi heidän haudoillaan, vaan nousemme heidän hartioilleen.”

Edellämainitun perustajakolmikon lisäksi firman toimitusjohtajaksi on muuten palkattu Brett Close, joka on ollut aiemmin hommissa muun muassa Midwayllä, EA:lla ja VR1:llä. Closen krediittilistalta löytyvät muun muassa pelit Medal of Honor: Rising Sun, MoH: Frontline ja Nightcaster.

Lue koko artikkeli: Going Green With 38 Studios: RA Salvatore, Brett Close On The House Curt Schilling

http://www.38studios.com/

Lue lisää eDomesta

Todd McFarlane ja R.A. Salvatore mukana uudessa pelistudiossa

Haastattelussa RA Salvatore

Kovia uutisia verkkoroolipelirintamalta

Muropaketin uusimmat