Uusimmat

Raadollinen sotapeli Verdun saapui viimein myös Xbox Onelle

Verdun

11.03.2017 12:00 Muropaketin toimitus

PC:lle jo pari vuotta sitten ilmestynyt Verdun on viimein saatavilla myös Xbox Onelle. Ensimmäiseen maailmansotaan sijoittuva peli on saanut kehuja etenkin sotakuvauksen todenmukaisuudesta.

Indie-studioiden M2H:n ja Blackmill Gamesin kehittämä FPS-peli Verdun ilmestyi PC:lle jo vuonna 2015, ja viime vuonna se saapui myös PlayStation 4:lle. Xbox One -version oli määrä ilmestyä samalla kertaa PS4-käännöksen kanssa, mutta se kuitenkin myöhästyi, ja saapui vasta aiemmin tällä viikolla Microsoftin konsolille.

Ensimmäiseen maailmansotaan sijoittuva, vuoden 1916 Verdunin taistelun innoittama peli on saanut kiitosta realistisesta sotakuvauksesta. Domen arvostelun perusteella Verdun sopii pelaajille, jotka etsivät haastavaa pelikokemusta:

”Verdun on hyvä peli, sitä en kiistä. Siinä on paljon hyviä ideoita, monipuolista sodankäyntiä, ajanmukaisia sotilastyyppejä aseineen sekä pelillisiä neronleimauksia. Mutta siinä samalla se on niin raadollisen turhauttava. Juoksuhautasotiminen vaatii poikkeuksellisen pitkää pinnaa, jossa on vain kestettävä se, että kuolee kerta toisensa jälkeen milloin mihinkin, yleensä vihollista näkemättä. Tämä on jopa surullisen realistinen kuvaus sodasta. Miten moni kuolikaan samoin oikeastikin, saamatta edes mahdollisuutta?”

Alta näet Verdunin tuoreen trailerin.

Verdun
Kaikki jutut aiheesta