UUSIMMAT

Rainbow Six: Extractionissa alkoi uusi kriisi

11.08.2022 14:14 Muropaketin toimitus

Taktista yhteistyöpelaamista ja kammottavia hirviöitä tarjoava Rainbow Six Extraction -toimintapeli on laajentunut rajoitetun ajan uudella Eclipse-kriisitapahtumalla. 

Rainbow Six Extraction asettaa pelaajan sotilastiimin jäsenen rooliin. Jokainen jäsenistä muodostaa sotilasyksikön, joka koostuu enimmillään kolmesta eri sotilasoperaattorista. Nämä ovat tuttuja Rainbow Six: Siege -hahmoja eri kansallisuuksista ja näistä jokaisella operaattorilla on omat taitonsa ja erikoisvarusteensa.

Uudessa Ecplise-tehtävässä pelaaja joutuu kokoamaan tiimiinsä sotilaista parhaat, sillä vastaan tulee laumakaupalla toinen toistaan vaarallisempia Archæan-olentoja. Eclipsessä vaara huipentuu Neoplasm-vastukseen. Kriisitehtävää voi pelata aina syyskuun ensimmäiseen päivään saakka.

Rainbow Six Extraction on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on pelattavissa myös Stadia-, Xbox/PC Game Pass- ja Ubisoft+ -tilauspalveluiden kautta.

LUE MYÖS: Arvostelu Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction tuo pöytään valitettavan vähän mitään uutta