Uusimmat

Räiskintäpeleihin vauhtia Fatal1ty-kuulokkeilla?

19.03.2007 12:36 Jukka O. Kauppinen

Creative Labs kertoi tuovansa markkinoille maailman tunnetuimman ammattipelaajan, Johnathan ”Fatal1ty” Wendellin, kanssa yhteistyössä suunnitellut pelikuulokkeet.

Creativen mukaan Fatal1ty Gaming Headset on stereokuulokkeiden ja mikrofonin yhdistelmä, joka on suunniteltu laadukkaaseen peliäänentoistoon ja äärimmäiseen käyttömukavuuteen pitkien pelisessioiden aikana.

”Kuulokemikrofonin huippulaadukas äänentoisto on erittäin tärkeää kilpailtaessa ammattitasolla”, sanoo Johnathan ‘Fatal1ty’ Wendel.

”Fatal1ty Gaming Headsetillä kuulen kaikki äänien yksityiskohdat, jolloin voin ennakoida vastustajani liikkeet ja päihittää hänet nopeasti.”

Häiriöäänet suodattava mikrofoni välittää puheen pelitiimille selkeästi, jolloin viestit menevät perille keskellä kovintakin taistelua. Mikrofonin voi myös irrottaa, minkä ansiosta kuulokkeita voi käyttää myös musiikin kuunteluun tai elokuvien äänentoistoon.

”Työskentelemällä läheisesti Fatal1tyn kanssa tuotteen kehityksen aikana pystyimme tekemään Fatal1ty Gaming Headsetistä tuotteen, joka antaa pelaajalle selkeä edun vastustajiinsa nähden”, sanoo Creativen Pohjoismaiden IT-tuotteiden tuotepäällikkö Jan Hvidberg.

”Isojen 40 millimetrin Neodyymi-elementtien ansiosta pelaaja pysyy valppaana maata järisyttävien räjähdysten ja terävien luodin vinkaisujen keskellä. Lisäksi äänikomennot kuulostavat kirkkailta ja selkeiltä irrotettavan, häiriöäänet poistavan mikrofonin ansiosta.”

Creative Fatal1ty Gaming Headset tulee myyntiin huhtikuussa 59 euron hintaan.

http://www.creative.com/

Muropaketin uusimmat