UUSIMMAT

Räjäytä kaverisi tuusannuuskaksi – klassisen suomihitin uusversio Gun Bombers valmistui

22.09.2016 15:00 | Jukka O. Kauppinen

Kauan, kauan sitten toisessa galaksissa oli peli nimeltään MineBombers. Tänään, tässä meidän omassa galaksissamme on toinen peli, Gun Bombers.

Vuonna 1995 julkaistu vanhan koulun suomipeli Mine Bombers oli aikansa moninpelihittejä. Se oli myös yksi kuuluisan ysärin suomipelibuumin makeimmista julkaisuista, jonka parissa räiskittiin kavereita atomeiksi oikein urakalla. 20 vuoden takainen pelivanhus on nyttemmin innoittanut uuden versioinnin, joka muuten julkaistiin justiinsa!

Gun Bombers on ollut pidemmän aikaa Steamin early accessissa, jonka kautta nettimoninpelattavaa hupailua on viilattu kuntoon. Vaan nyt on early access -leima hävinnyt, teos on saatavilla ihan oikeasti!

Gun Bombers

Gun Bombers

Kahdeksan euron hintainen luolaräiskintähupailukaivelu on julkaisutarjouksessa 5,59 euroa ja tähän mennessä ne muutamat Steam-arvostelut ovat vahvan positiivisia.

Lue lisää pelistä täältä:

Yksi hienoista hetkistä oli törmätä loistavaan Mine Bombers remix -biisiin tutkimustyötä tehdessäni. Tuumasin itselleni, että tämä jos mikä olisi paras alkutunnari mitä peliin voisi ikinä saada. Yhteydenotot kulkivat lopulta alkuperäisen musiikin tekijälle, jolta herui lupa musiikin käyttämiseen pelissä.

Hiljattain oli myös loistavaa nähdä Mine Bombers tekijän “virallinen hyväksyntä” pelille.

Lue koko juttu: Gun Bombers – suomilegendan jälkeläinen toi ysärihitin nykyaikaan

Lisätietoja: Gun Bombers (Steam)

suomipelit
Kaikki jutut aiheesta