Uusimmat

Rakastettu pelimummo julkaissut jo 300 videota – Yli 160 000 seuraajaa YouTubessa

31.10.2016 16:00 Tuukka Hämäläinen

shirleycurry-001

YouTuben suosittu pelistriimaaja Shirley Curry on julkaissut videopalvelussa jo 300 videota. Uudessa sarjassaan senioripelaaja pureutuu Skyrimin Special Editioniin.

Useimmat pelistriimaajat ovat nuoria, jotka ovat eläneet koko ikänsä videopelien parissa, mutta yhdysvaltalainen Shirley Curry on toista maata. Curry on jo 80-vuotias videopelaaja, joka julkaisee suosittuja pelivideoitaan YouTubessa. Videopalvelussa hänellä onkin jo yli 160 000 seuraajaa.

Curryn aktiivisuus pelistriimaajana näkyy siinä, että viikonloppuna senioripelaaja latasi Kotakun mukaan YouTubeen jo 300. videonsa. Uudessa sarjassaan Curry palaa uudelleen Elder Scrolls V: Skyrimin (2011) maisemiin viime viikolla julkaistun Skyrim: Special Editionin parissa.

Alta näet ensimmäisen Curryn uusista Skyrim-videoista, sekä pelistriimaajan tuoreen Vlogin. 80-vuotias pelaaja ja leski asuu Yhdysvaltain Virginiassa, ja hänellä on neljä lasta, yhdeksän lastenlasta ja yksi lapsenlapsenlapsi.

pelistriimaus
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat