UUSIMMAT

Rakenna unelmiesi auto ja myy se – Automation on autotehdasmogulin unelmien Tycoon

05.02.2016 19:00 | Jukka O. Kauppinen

Rakentelupelit, ai jai. Joskus rakennetaan vuoristoratoja, joskus huvipuistoja. Automationissa rakennetaan autoja. Mutta ei siinä kaikki: auton suunnittelun jälkeen se pitäisi saada myös markkinoille ja mieluiten miljoonien asiakkaiden käsiin.

Steamin early accessissa oleva peli onkin vekkulilta vaikuttava strategiapeli, jossa sekä suunnitellaan ajopelejä että pyöritetään (toivottavasti) menestyvää autokauppabisnestä.

Eihän se ihan ihan ainutlaatuinen ole. Esimerkiksi GearCity on aika lailla samankuuloinen peli, joskin ihan pienellä ongelmalla: se kaatuu ainakin minulla joka ikinen pelikerta. Rakenna nyt siinä autoja.

automation_uut201602_1

automation_uut201602_2

Automationin toimivuudesta en osaa sanoa vielä mitään, mutta kyllä siinä taitaa ainakin syvyyttä riittää. Pelaaja voi suunnitella niin autojen moottorit kuin biilit, ja sitten pyöritetään kunnon tehdasbisnestycoonia, joka alkaa vuodesta 1946 ja jatkuu aina 2020 saakka.

Keskeneräinen pelihän se on eikä sisällä vielä likimainkaan kaikkia ominaisuuksia, mutta kyllähän se lupaavalta kuulostaa.

Lisätietoja: http://www.automationgame.com/

Muropaketin uusimmat