Uusimmat

Raportti: Osa peleistä pyörii hitaammin PlayStation 4 Prolla

14.11.2016 09:52 Tuukka Hämäläinen

playstation-4-pro-nosto

Digital Foundry raportoi, että osa peleistä kärsii kehnommasta kuvataajuudesta viime viikolla ilmestyneellä PlayStation 4 Pro -konsolilla.

Sonyn odotettu PlayStation 4 Pro -huippukonsoli julkaistiin viime viikolla, ja useammat PS4-pelit ovat jo saaneet Pro-tuen päivitysten mukana. Nyt GameSpot kertoo kuitenkin, että osa peleistä pyörii hitaammin juuri uudella Pro-konsolilla.

Tieto on peräisin Digital Foundryn testistä, jonka mukaan esimerkiksi The Last of Us Remastered (2014), sekä äskettäin ilmestyneet Mantis Burn Racing ja Skyrim: Special Edition pudottavat välillä kuvataajuuttaan (framerate) alle 60 FPS. Deus Ex: Mankind Dividedin kerrotaan putoavan hetkittäin jopa 20 FPS lukemiin.

Alta näet Digital Foundryn videon kuvataajuusongelmista, sekä vertailuvideon The Last of Us -pelistä.

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat