Uusimmat

Ratchet & Clank riemastuttavat ison peukun arvoisesti vanhoissakin peleissään

20.06.2012 21:30 Jukka O. Kauppinen

Kyllä nyt on Turussa pelattu pelejä mairea hymy naamalla. Tuo Lehtosen Miikka näet on tykännyt aina Ratchetista ja Clankista. Joskus heidän parissaan on ollut hirmuisen kivaa, joskus vähemmän. Tällä kertaa ilo oli ylimmillään.

Kaikille alkuperäisiä pelejä pelanneille tämä ei tule uutisena, mutta Ratchet & Clank Trilogy on pelinäkin rautaa. Kaikki kolme sen sisältämää peliä olivat jo aikanaan hillittömiä arvostelu- ja myyntimenestyksiä ja ilokseni voin todeta, ettei aika ole niiden hohtoa himmentänyt. Tästä kuuluu jälleen iso kiitos Insomniac Gamesinlle, jonka kehittäjät antoivat jo aikanaan mielikuvituksensa lentää.

Niinpä tarjolla on useamman kymmenen tunnin verran todella laadukasta 3PS-toimintaa, jossa on Insomniacin tavaramerkkinä todella mielikuvituksellinen asevalikoima. Myöhemmistä peleistä tutut klassiset elementit, kuten aseiden kehittyminen käytettäessä sekä uusien lelujen ostelu, ovat alusta saakka mukana. Ja niin ovat Captain Quarkin kaltaiset, myöhemmistäkin peleistä tutut hahmot. Ja aivan yhtä hyvin kirjoitettuina ja hauskoina kuin PlayStation 3 –peleissäkin.

Lue koko arvostelu: Ratchet & Clank Trilogy (PS3)

Lisää aiheesta

Ratchet & Clank (PS2)

Ratchet & Clank: A Crack in Time (PS3)

Ratchet & Clank: All 4 One (PS3)

Ratchet & Clank: Quest for Booty (PS3)

Secret Agent Clank (PS2)

Lue myös

Counter-Strike: Global Offensive -ennakko (Mac, PC, PS3, Xbox 360)

Dragon’s Dogma (PS3, Xbox 360)

Minecraft: Xbox 360 Edition (Xbox 360)

Rhythm Thief & The Emperor’s Treasure (3DS)