Uusimmat

Rauhaa ja galaktista rakkautta, NOT: Destroy All Humansin paluu häämöttää

06.06.2016 13:00 Jukka O. Kauppinen

Edesmenneen Pandemic Studiosin (Dark Reign II, Star Wars Battlefront, Mercenaries) hassumpiin pelisarjoihin kuului neljän pelin mittainen Destroy All Humans!, jossa ei ihmiskuntaa turhaan säästelty. Pelit kuitenkin katosivat tyhjiöön Pandemicin sulkemisen ja THQ:n konkurssin myötä.

Nyt horisontissa siintää kuitenkin toivo. Tai no, onko se niin hyvä uutinen, jos tulos on ihmiskunnan tuho? Joidenkin mielestä ehkä!

Kaksi ensimmäistä Destroy All Humans!ia oli varsin mainioita ”aika hyvä” -tasoisia avoimen maailman toimintaräiskintöjä lystikkään tarinan kera. Ne kaksi myöhempää peliä olivat sitten jo huono ja huonompi.

Ja se hyvä uutinen? Aiemminkin muinaisia pelisarjoja konkurssipesien uumenista pelastellut Nordic Games näet tutkii parhaillaan mahdollisuuksia Destoyn henkiinherättämiseen. Firma osti pelisarjan oikeudet THQ:n konkurssihuutokaupassa kolmisen vuotta sitten, ja nähtävästi parhaillaan käydään neuvotteluja uuden pelin kehittämisestä ja rahoituksesta.

Rahoitus on reboottauksessa iso haaste, sillä edellinen Destroy ilmestyi sentään vuosikymmen sitten eikä se mikään Doomin kaltainen rakastettu klassikko ole, joten mitkä lienevät sitten myyntiodotukset… Tuskin massiiviset.

Lähde: Nordic Games

Lisätietoja: http://www.mobygames.com/game-group/destroy-all-humans-series

Destroy All Humans
Kaikki jutut aiheesta