Razer Nabu on ”sosiaalinen älyranneke”, jolla voi myös pelata

13.08.2014 23:00 | Jukka O. Kauppinen

Äly- ja urheilurannekkeet ovat myyntimiesten mukaan seuraava hurjan iso juttu vekotinrintamalla. Ranneke näyttää sydämen sykkeen, tulleet sähköpostit, träkkää urheilusuoritustasi Google Mapsissä ja ties mitä kaikkea jännää. Razerin kehittämä Nabu –ranneke vie tämän pykälää pidemmälle, sillä se on samalla myös pelilaite.

Nabulle julkaistaan aivan ensimmäiseksi Tencent-yhtiön mobiilipelit, jotka sovitetaan älyrannekkeelle. Ensimmäinen peleistä on Timi Run Everyday.

Razerin mukaan Nabu on ”maailman ensimmäinen aito sosiaalinen älyranneke, jossa on myös älykellon ja aktiivisuusrannekkeen ominaisuudet.”

Peli-integraation myötä Timi Run Everyday muuntaa käyttäjän kävelymatkat, polttamansa kalorit ja nukkumansa tunnit kullan tai esineiden kaltaisiksi pelipalkinnoiksi. Timi Run Everyday itsessään on sivuttain vierittävä tasopeli, jossa pelaajan on väisteltävä esteitä ja vihollisia. Pelaajat voivat jakaa pisteitä ja kilpailla ystäviään vastaan tulostaululla.

Nabu -älyranneke perustuu avoimeen ohjelmistonkehityssarjaan. Sarja on suunniteltu siten, että sille on helppoa kehittää uusia sovelluksia. Laite tulee Euroopassa kauppoihin vuoden lopulla. Se on yhteensopiva iPhone 5/5S,/5C:n sekä Android 4.3:n ja sitä uudempien älyluurien kanssa.

Lisätietoja: www.razerzone.com/nabu

Lisää aiheesta

Razer Anansi MMO Keyboard – makroja kansalle 

Razer BlackWidow Ultimate 2014 -näppäimistö – vihreän pelaamisen kova hinta

Razerilla erikoinen syy vältellä PS3:a – toimitusjohtaja ei pelaa pleikkarilla 

Razerin ihmetabletti on vihdoin totta 

Muropaketin uusimmat