UUSIMMAT

Razer värväsi huipputiimin eSports-rintamalleen

09.02.2013 13:30 | Jukka O. Kauppinen

Enemmänkin laitevalmistajana tunnettu Razer tykittää kovasti myös eSports-rintamalla, sponsoroiden monia pelitapahtumia ja e-joukkueita. Nyt yhtiö on värvännyt riveihinsä uuden raskaan sarjan eSports-tiimin, suoraan eHuipulta. Evil Geniuses -joukkueen vaatimaton tehtävä on ”vahvistaa Razerin asemaa e-urheilun maailmanlaajuisena tukijana.”

Evil Geniuses on Pohjois-Amerikan e-urheilukentän pisimpään toimineita organisaatioita, jonka pelaajakaartiin kuuluu liuta ammattipelaajia. Joukkueesta löytyvät muun muassa Dota 2 -sankarit DeMoN, Maelk ja Fear, StarCraft 2 -supertähdet Jaedong, Stephano ja IdrA, Super Street Fighter -tappeiljat Justin Wong ja Ricky Ortiz sekä uuden League of Legends -joukkueen Snoopeh ja kumppanit.

”Evil Geniuses on yksi kaikkien aikojen parhaita peliorganisaatioita”, toteaa Min-Liang Tan, Razerin perustajajäsen, toimitusjohtaja ja luova johtaja.

”Heidän pelaajaluettelonsa on yhtä kuin e-urheilun tähtikaarti. Odotan tältä yhteistyöltä paljon vuonna 2013 ja myös jatkossa. Olemme aina tukeneet e-urheilua ja ammattipelaajien yhteisöä. EG-kumppanuus syventää tätä yhteistyötä entisestään.”

Evil Geniuses ja Team Razeriin kuuluva Team Liquid yhdistivät voimansa tämän vuoden Starcraft 2 Proleague -turnauksessa. Kokoonpano on tällä hetkellä paras ei-korealainen joukkue, joka kilpailee maailmanlaajuisesti televisioitavassa ammattilaisturnauksessa.

Evil Geniusesin ruotsalainen Terran-pelaaja, Marcus ”ThorZaIN” Eklöf, voitti joulukuussa Proleague-ottelun ensimmäisenä ei-korealaisena pelaajana yli seitsemään ja puoleen vuoteen. Hänet myös palkittiin Proleaguen arvokkaimpana pelaajana erinomaisten pelitaitojen ja positiivisen asenteen perusteella.

Kumppanuus Evil Geniusesin kanssa lujittaa Razerin johtoasemaa e-urheilun taustavaikuttajana ja vahvistaa yrityksen läsnäoloa jatkuvasti kasvavalla e-urheilun alalla. Voit nähdä Evil Geniusesin pelaajat tositoimissa uusien Razer-varusteiden kanssa esimerkiksi tulevissa IEM Katowice-, League of Legends Season 3- ja IPL6-turnauksissa.

Evil Geniuses perustettiin vuonna 1999.

Lisää aiheesta

League of Legends -ammattipelaajia bännättiin huonon käytöksen johdosta

StarCraft II ja World of Warcraft -pelaajat kamppailevat maailmanherruudesta

Ubisoft ajaa Might & Magic Duel of Championsia eSports-peliksi

Salo kutsuu lanittajia huhtikuussa – ComBound