Razerin Blade Pro on järeä pelikannettava 17-tuuman näytöllä

31.05.2013 21:30 | Jukka O. Kauppinen | 546

Razer tuo markkinoille Blade Pro –kannettavan, joka on tehokas 17-tuumaisella näytöllä varustettu työ- ja pelikannettava vaativalle käyttäjälle. Blade Prossa on neljännen sukupolven Intel  Core  -prosessori, NVIDIA GeForce GTX 765M -grafiikkaprosessori ja Dolby Home Theatre v4 –äänipiiristö.

”Suunnittelimme Razer Blade Prosta pelikannettavan työtä ja pelaamista varten. Se kiinnostaa matkustelevia kovan luokan pelaajia, pelien kehittäjiä, luovia taiteilijoita ja kunnianhimoisia videoalan ammattilaisia”, hypettää Min-Liang Tan, yksi Razerin perustajista, toimitusjohtaja ja taiteellinen johtaja.

Läppäri on 22,4 millimetriä paksu ja painaa 2,98 kiloa.  Siinä on myös ohjelmoitava anti-ghosting-näppäimistö, jossa on säädettävä taustavalaistus ja erittäin herkkä ohjauslevy. Näyttö on 17-tuumainen Full HD -ledinäyttö, joka on yhdistetty Switchblade User Interface (SBUI) -käyttöjärjestelmään.

Muistia koneessa on 8 Gt 1 600 MHz:n DDR3L:sta, ja vakiona 128 Gt:n SSD-levy. Vaihtoehtoina vakiokokoonpanoon saa myös 256 gigan ja 512 gigan SSD:t.

Blade Pro –läppäri julkaistaan kesän aikana, alkuun jenkeissä.  

Lisätietoja:  www.razerzone.com/bladepro