Uusimmat

Reactor Online. Sensors Online. Weapons Online. All Systems Nominal. MechWarrior. Living Legends.

08.04.2012 18:00 Jukka O. Kauppinen

Lasse Haverinen tykkää BattleMecheistä, kuten kaikki kunnon ihmiset. Mutta Lassepa tykkää niistä niin paljon, että hän mättää nettisotatantereilla jo nyt, vaikka MechWarrior Onlinesta ei ole tietoakaan. Sillä Lasse asensi MechWarrior: Living Legendsin.

Modi sijoittuu ajallisesti BattleTech-kaanonin klaanisotiin, jotakuinkin niiden puoliväliin, mutta hieman omia vapauksiaan ottaen kalustollisesti. Sotaa käydään erittäin monipuolisilla ja vaihtelevilla sotatantereilla.  Klaanien ja sisämaailmojen joukot ottavat yhteen kaikkialla kuumista autiomaaplaneetoista ja kosteista viidakoista aina kuiville asteroideille. Tällä hetkellä molemmat osapuolet sotivat myös yhdenmukaisella kalustolla, vaikka Battletechin virallisessa kaanonissa klaaneilla ja Inner Spheren valloilla on omia  mechimalleja.

Kalustohangaarista löytyy tällä hetkellä yli toistakymmentä erilaista mechimallia ja jokaisesta on saatavilla useampi alamuunnos erilaisin aseistusvaihtoehdoin. Omatoiminen aseistaminen ja varustaminen ei vielä ole mahdollista, tosin pelin webbisivuston jutuista päätellen moinen optio olisi tulossa piakkoin.

Perinteisten mechien lisäksi taistelukentän työkalupakista löytyy ilmatyynyaluksia, panssarivaunuja, lentokoneita, leijuntaan kykeneviä lentäviä rynnäkkökoneita ja lisäksi nippu jalkaväen aseita pelaajan taisteluhaarniskan kaveriksi. Kaikilla vekottimilla on omat hyvät ja huonot puolensa. Esimerkiksi ilmatyynyalukset ovat erittäin nopeita, mutta kevyesti aseistettuja ja panssaroituja. Taisteluhaarniskassa liikkuva sotilas on hidas ja ei juuri kestä vahinkoa, mutta pienikokoista sotilasta on vaikea havaita eivätkä ne näy tutkassa kuin vasta aivan vierestä. Kasapanoksilla, maalinosoituslaitteilla ja kannettavalla partikkelitykillä varustettu taisteluhaarniskasotilas voi aiheuttaa harmaita hiuksia suurimpienkin mechien kuskeille.

Lue koko juttu: MechWarrior: Living Legends on huikea ’Mech-moninpeli

Lisää aiheesta

BattleMecheissä on CryENGINE3-fuusioreaktori

BattleMechejä ja heksoja!

MechAssault (Xbox)

MechAssault 2: Lone Wolf (Xbox)

MechCommander 2 (PC)

MechWarrior 4 (PC)

MechWarrior 4 julkaistu ilmaiseksi – taas

MechWarrior Onlinesta varsinaista pelikuvaa

Varastorasvat pois BattleMecheistä!