Uusimmat

Red Bullin mainostempaus Destinyssä meni reisille

03.07.2015 22:00 Jukka O. Kauppinen

Red Bull ja Bungie/Activision keksivät hyvän idean tulevaan Destiny: The Taken King –lisäriinsä. Osta lisäri ja käyppä vielä ostamassa kaupasta Red Bull –juoma, niin saat lisäriin vielä yhden tehtävän.

Vai pitäisikö tämä tulkita niin, että vasta Red Bull –juoman ostamalla saat lisärin kokonaisuudessaan? Jotkut näkevät sen näinkin, törkeänä rahastuksena.

Kuten Miikka tätä aiemmin riipi,

Activision kun on myynyt ainakin yhden pelin tehtävistä Red Bull -energiajuomafirmalle. Tämän ”eeppisen, moniosaisen tehtävän” kun saa haltuunsa vain ostelemalla Red Bull -tölkkejä. Ja jotenkin hämis-vaistoni nyt kutittelee siihen malliin, että samanlaisia diilejä on ehkä tehty muidenkin snäkki- ja limuvalmistajien kanssa. Näinköhän syksyllä kaikki Destiny-fanit tekevät Geoff Keighleyt ja istuvat Dorito-pussien ja Mountain Dew -tölkkien keskellä suu mutrussa?

Oli miten oli, promootio toimi niin, että drinksun ostaja lyö tölkistä löydetyn koodin Destiny-nettisaitille ja saa uuden tehtävän peliinsä.

Näin teoriassa. Käytännössä homma kusi aivan täysin, sillä promootiossa käytettävät koodit ovat vain kuusi (6) numeroa pitkiä eikä niitä ole millään tapaa arvottu tai salattu. Yksinkertaisen logiikan keksimisen jälkeen kuka tahansa voi lyödä Destiny-saitille itse luotuja koodeja, joilla lisärin lisärin voi lunastaa omaksi.

Kaiken lisäksi itse luodut koodit tuntuvat olevan samoja koodeja, joita on tölkeissäkin. Niinpä moni Red Bullinsa kaupasta hakenut Destiny-pelaaja on jo havainnut, että tölkistä löytyvä koodi on jo lunastettu.

Hyvin failattu, Red Bull.

Lisätietoja: http://quest.redbull.com/us/en/claim

Lisätietoja: https://www.destinythegame.com/

Lisää aiheesta

Destiny (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) 

Destinyn pelaajamäärät kasvavat – 20 miljoonaa meni jo rikki 

E3 2015: Kunnon sotaa koko rahalla [trailerikooste] 

Jos haluaa kaiken Destiny-lisärin sisällön, olisi syytä juoda Red Bullia