Red Dead Redemption 2:ta lykättiin, koska Rockstar tekee ensi kertaa uuden sukupolven peliä

25.05.2017 15:24 | Muropaketin toimitus

Take-Two Interactiven toimitusjohtaja on kommentoinut Red Dead Redemption 2:n lykkäämisen syitä. Julkaisijan mukaan kehitys ei ole törmännyt ongelmiin, mutta kunnianhimoinen peli vaatii yksinkertaisesti enemmän aikaa.

Alkuviikosta uutisoimme, että länkkäripeli Red Dead Redemption tulee sittenkin myöhästymään. Rockstar Gamesin odotettu peli julkaistaan tämänhetkisen tiedon mukaan aikaisintaan ensi vuoden huhtikuussa.

Nyt julkaisija Take-Two Interactiven toimitusjohtaja Strauss Zelnick on kommentoinut lykkäämistä. GameSpotin mukaan Zelnick kertoo, että tekijöiden tavoitteena on yksinkertaisesti toteuttaa mahdollisimman poikkeuksellinen peli.

”Emme ole törmänneet mihinkään yksittäisiin ongelmiin”, Zelnick kuvailee.

Toimitusjohtaja muistuttaa, että Rockstar on ensimmäistä kertaa kehittämässä uutta peliään alusta asti uuden sukupolven konsoleille. Studion edellinen julkaisu, massiiviseksi hitiksi kasvanut Grand Theft Auto V (2013) julkaistiin alunperin PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle, joilta se käännettiin myöhemmin uusille konsoleille. Red Dead Redemption 2:n kohdalla Rockstar on siis uudessa tilanteessa.

”Haluamme varmistaa, että varaamme tarpeeksi aikaa tehdäksemme parasta mahdollista jälkeä”, Zelnick jatkaa. ”Sitä kuluttajat odottavat Rockstarin peleiltä ja sitä Rockstarin pelit yleensä myös tarjoavat.”

Rockstar ei toistaiseksi ole julkaissut Red Dead Redemption 2:sta kuin lyhyen trailerin ja muutaman kuvan. Alta voit lukea arvailujamme siitä, mitä kehutun Red Dead Redemptionin (2010) jatko-osa mahdollisesti tarjoaa.

Red Dead Redemption 2 tulee syksyllä – Nyt veikkaamme, mitä siinä tapahtuu

Red Dead Redemption 2
Kaikki jutut aiheesta