UUSIMMAT

Red Faction Guerrilla heräsi taas henkiin, kiitos GfW:n dumppaamisen

04.12.2014 11:55 | Jukka O. Kauppinen

Julkaisijan konkurssi ja sen käyttämän verkkopalvelun lopettaminen eivät ole hyvä yhdistelmä suositullekaan pelille. Red Faction Guerrilla on kuitenkin onnekas – sekä peli että pelisarja selviytyivät molemmista.

THQ meni konkurssiin ja Microsoft veti töpselit surkeasti sählätystä Games for Windows Live –palvelustaan. Mutta Red Faction se porskuttaa. Nordic Games osti pelisarjan ja on nyt päivittänyt pelin käyttämään GfW:n sijaan Steamiä ja Steamworks-järjestelmää.

Päivityksen myötä peli tukee taas moninpeliä, moninpelikaverien hakua ja sai myös uuden Behemoth-pelitilan, Steam-keräilykortteja, DirectX 11 –tuen ja paljon muuta mukavaa.

Kiitoksia Nordic Gamesille hienosta fanipalvelusta!

Lisätietoja: Red Faction Guerrilla Steam Edition LIVE

Lisää aiheesta

Red Faction 2 (PC) 

Red Faction: Armageddon (PC, PS3, Xbox 360) 

Red Faction: Guerrilla (PS3, 360)

THQ:n jämäpelit, kuten Darksiders ja Red Faction, kiinnostavat  

Keskustelu

@2
Samaa muistelen itsekin. Muistelisin jonkin uutisen, että GfWL oli tarkoitus tappaa, mutta MS ilmoittikin, että homma jatkuu. En sitten tiedä jatkoiko MS GfWL:ää vain sen takia, että sitä tukevat pelit toimisivat vielä. Vaikea uskoa, että MS:llä on enää mitään kiinnostusta kehittää GfWL:ää eteenpäin. Sen maine on kuitenkin jo täysin loattu, eikä (toivottavasti) yksikään pelijulkaisija enää julkaise GfWL pelejä.

On kyllä mahtava uutinen tämä. Tykkäsin Guerrillasta kovasti. Harmi, että pelille tehty jatko, Red Faction Armageddon, oli käsittämättömästi hylännyt kaikki ne ominaisuudet mitkä teki Guerrillasta mainion. En voi käsittää miksi Armageddonin kohdalla ei vain jatkettu avoimen maailman teemaa ja rakennettu jatko parannellen Guerrillan heikkouksia.

Eikös Games for Windows Live ole vielä elossa? Näin ainakin muistelen.

Vielä kun peli saisi modityökalut ja steamiin workshop tuen niin tästä voisi syntyä jotain hienoa. Potentiaalia ainakin pelillä löytyy.

Muropaketin uusimmat