Uusimmat

Kuinka rehellinen Warhammerin traileri olikaan? Yllättävän!

17.05.2016 10:00 Miikka Lehtonen

Total War: Warhammerin trailerit ovat herättäneet huomiota, mutta myös negatiivista vastaanottoa alusta saakka. Moni on ollut niistä vaikuttunut, mutta moni on myös epäillyt, että lopullinen peli ei muistuta niitä kuin etäisesti. Nyt se testattiin.

Vähän käy kateeksi Eurogamerin veikkoja. Minulla, kuten heilläkin, on ollut jo jonkin aikaa Total War: Warhammerin arvosteluversio. Toisin kuin he, minä en tosin sitten saa sanoa pelistä tuon enempää, ennen kuin vaitiolovelvollisuus päättyy. Eurogamerin porukka hyödyntää vapaampaa julkaisulupaansa monilla tavoilla, tuoreimpana suurella vertailuvideolla, jossa pelin arvostelija yrittää luoda uudelleen sen pelin ensimmäisen trailerin. Siinähän ihmisten imperiumin ja örkkien armeijat ottavat yhteen Black Fire -solan taistelussa, joka on Warhams-väelle kovin tuttu.

Moni voi hieman yllättyä kuullessaan, että pelin lopullinen versio selviää itse asiassa oikein hyvin vertailusta. Alkuperäinen traileri erottuu lähinnä sillä, että se oli tiukan skriptattu. Oikea Total War on paljon kaoottisempi.

Arvostelua on tulossa lähiaikoina.