UUSIMMAT

Reilusti retroillen: Trioposti vie vuoteen 1988

10.01.2012 16:30 | Jukka O. Kauppinen

Trioposti 2/88

Mainostetaanpas vaihteeksi ihan suorasukaisesti. Tamperelainen Triosoft-kauppa on yksi niistä harvoista pitkän linjan puurtajista, jotka ovat jaksaneet palvella mikroilijoita ja pelaajia vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Lieneekö Suomessa jäljellä montaakaan kivenjalkapuotia, jonka historia yltää tuonne 80-luvun kultaisiin vuosiin?

Triosoft oli aikoinaan myös erittäin hyvä pelikauppa, joka myös julkaisi ainakin pari varhaista suomalaista tietokonepeliä. Kultakuume ja Talvisota elävät yhä parin hassun hörhösedän muistoissa. Jos muuten kellään on näitä pelejä (tai Jukka Tapanimäen mystistä Aikaetsivää) yhä olemassa, niin vastaanottaisin erittäin mielelläni hyvät skannit pelikotelosta/manuaaleista.

Ja sitten siihen varsinaiseen asiaan. Triosoftin Facebook-sivuilta näet löytää suoranaisia retroaarteita, joiden tallentamisesta heille iso kiitos. Kiitokset täytynee suunnata ainakin Toni Cavenin suuntaan.

Erityisesti wanhojen Trioposti-lehtien numerot 2/88 ja 4/88 vievät takaisin aikaan menneeseen, kiitos lystien peliarvostelujen, sarjakuvien, mainosten ja informatiivisempien artikkelien.

Mahtavaa luettavaa. Suosittelen. Suoralinkitettyjen juttujen lisäksi firman Facebook-albumeista löytää paljon muutakin kivaa ja kiinnostavaa.

Suorat linkit:

Lisätietoja: http://www.facebook.com/Triosoft

Trioposti 2/88

Lue myös

Lukijoiden valinnat 2011: paras pelihahmo, latauspeli, suomipeli, moninpeli jne…

Steamin myynnit tuplaantuivat – jo seitsemättä vuotta putkeen

Suomalaisen internetin historiaa – 12-vuotias Korsoraattori

Vuoden 2011 epäonnistujat: Duke Nukem Forever oli pahin pettymys