UUSIMMAT

Remasteroitu Crash Bandicoot -trilogia sai pelikuvatrailerin

06.12.2016 12:00 | Muropaketin toimitus | 1

crashbandicoot-nsanetrilogy-001

Crash Bandicoot -sarja palaa ensi vuonna remasteroidun N’Sane Trilogy -pelikokoelman muodossa. Nyt uusintaversioista on nähtävillä ensi kertaa myös pelikuvaa.

Pleikkarin männävuosien tasohyppelykuningas Crash Bandicoot palaa ensi vuonna entistä ehompana. Luvassa on ensimmäiset kolme Crash-peliä PlayStation 4:lle remasteroituna tarjoava N’Sane Trilogy -kokoelma, josta on nyt ensi kertaa nähtävillä myös pelikuvaa.

N’Sane Trilogy tulee sisältämään uudelleen toteutetut versiot alkuperäiselle PlayStationille julkaistuista peleistä Crach Bandicoot (1996), Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back (1997) ja Crash Bandicoot: Warped (1998). Pelikokoelman tarkkaa julkaisupäivää ei ole julkistettu.

Alta näet viikonloppuna järjestetyssä PlayStation Experience -tapahtumassa julkaistun pelikuvatrailerin.

Crash Bandicoot
Kaikki jutut aiheesta
Keskustelu

Miksei Crashin hahmosta olisi voinut tehdä vähän aikuismaisempi, mutta pilke silmäkulmassa ? Miksi sen pitää näissä uudemmissa peleissä aina näyttää siltä, ku joku ois lyöny sitä pesäpallomailalla päähän tehden siitä tyhmän ? :D

Koska niissä vanhoissa peleissä ideahan ei ollut tehdä lapsille sopivaa hahmoa pelkästään, siitä paistoi läpi semmoinen aikuismaisen höpsö sankari, jolla oli pilke silmäkulmassa (niinkuin esim Mario aikoinaan). Näissä uudemmissa siitä tehdään aivan tollon näköinen kömpelö dorka.

Muropaketin uusimmat