Remedy tahtoo lisää Alan Wakea

24.02.2010 21:32 | Jouni Mäki-Panula

Remedyn Sam Lake eli Sami Järvi on kertonut studion haaveilevan useammastakin tuotannosta Alan Wake -hahmon parissa.

”Odotamme ehdottomasti tekevämme enemmän hänen kanssaan. Suunnitelmamme oli alusta alkaen tehdä Alan Waken kanssa enemmän kuin vain yhden pelin. Nähtäväksi jää, tarkoittaako se uutta mediaa vai uutta peliä”, kertoi Järvi Eurogamerin haastattelussa.

Paljon riippuu kuitenkin yleisön suhtautumisesta televisiosarjamaisella rakenteella toteutettuun Alan Wakeen. Järvi vihjaa, että Alan Waken pelimaailmalla on laajempikin taustatarina, josta riittäisi kerrottavaa.

Lähde: Remedy wants to do more with Alan Wake.

Lue myös

Arvostelu: Cities XL (PC)

Avaruusjärjestö NASA julkaisi kuuseikkailun

Rebellion tahtoo jatkoa Aliens vs. Predatorille

Steamin uusi versio avoimessa betassa

Keskustelu

Olipa ikävä spoileri. Nyt jo selvisi, että Alan Wake tulee selviämään hengissä tästä seikkailusta, niin turha kai tätä on enää ostaa tai pelata. Kiitti vaan. Odotin aika monta vuotta.

@12,13

Opetelkaa olemaan rageematta, keskenkasvuiset.

Okei se tulee siis 2025, no pitääpä laittaa korvan taa.

Joo jos nyt tuo ensimmäinen nähtäisiin kaupojen hyllyllä. Ehkä tämä sitten 2016

ompa muuten mainio kraffa!! toivottavasti peli pyörii tällä vanhalla romulla, myös tuo vapaa liikuskelu maailmassa houkuttelee. max payne tasoista laatua kehiin……

Itse en pitänyt Alan Wakesta, kun testasin. Ei ollut minun makuuni. Hiirille pelin ohjattavuus oli kangerteleva ja tehot PC:ssä eivät riittäneet.

Kerrankin kotimainen tuote ja markkinointi hoidetaan kunnolla.
Ensin vuosien hypetys, tietoinen valinta jättää pc-väliin, jotta myöhemmin uuden hehkutuksen saattamana julkaistaan pc:lle eniwei (fanien pyynnöstä väittävät sitten), tv-sarjaa, pinssiä, jatko-osaa, jatko-osan jatko-osaa, hehkutusta -pas…a !

Kehitysvälineet, moottori, hahmomallit sun muut pelimaailmat onkin jo valmiina. Tulee halpa jatko-osa ja halvempi jatko-osan jatko-osa.

Pelastais nyt eka sen Max Payne 3:n rockstarin kynsistä.. :/

Mitähän jos ne ensin julkasis ton ekan ja sitten katsottais myyntilukuja.

Muropaketin uusimmat