Remedyn seuraava peli ilmestyy useammille alustoille kuin Quantum Break

14.04.2017 19:45 | Muropaketin toimitus

Suomalaislähtöinen Remedy Entertainment tulee kehittämään seuraavan pelinsä muillekin kuin Microsoftin alustoille. Pelistudio kääntää parhaillaan pelimoottoriaan toimimaan PlayStation 4 -konsoleilla.

Suomalainen Remedy Entertainment on kehittänyt pitkään pelejä lähinnä Microsoftin alustoille, mutta tähän on nyt tulossa muutos. GameSpot nimittäin raportoi studion kertoneen, että kehittäjät ovat parhaillaan muokkaamassa Northlight-pelimoottoriaan toimimaan myös PlayStation 4 -konsoleilla.

Remedyn sivuilla julkaistussa päivityksessä kerrotaan, että studio kehittää parhaillaan uutta peliä, joka kulkee koodinimellä P7.

”Yhtiön strategiana on julkaista peli laajemmalla alustavalikoimalla”, päivityksessä kerrotaan.

P7-projektista ei vielä tiedetä yksityiskohtia, mutta GameSpotin mukaan pelin kerrottiin viime vuonna olevan vasta suunnitteluvaiheessa. Lisäksi studio kehittää CrossFire-pelin (2007) jatko-osaa yhteistyössä korealaisjulkaisija Smilegaten kanssa.

Remedyn viime vuotinen Quantum Break jakoi jonkin verran mielipiteitä, mutta se sai silti voittopuolisesti positiivisia arvioita. Domen arvostelun voit lukea alta.

Quantum Break on hyvä peli, loistava tarina

Quantum Break
Kaikki jutut aiheesta