Remedyn uutukainen tähdittää helmikuun Xbox Game Pass -pelejä – Control puolestaan katoaa pian palvelusta

01.02.2022 19:33 Muropaketin toimitus

Xbox Game Pass paisuu helmikuussa indie-julkaisuilla ja Remedyn räiskintäpelillä.

Ensimmäinen nippu helmikuun Xbox Game Pass -pelejä on julkistettu, ja tässä kuussa päästään nauttimaan indie-pelien lisäksi myös Remedyn suunnittelemasta räiskinnästä. CrossfireX koostuu Smilegate Entertainment -yhtiön kehittämästä moninpelistä, Remedy loi sen yksinpelikampanjan. CrossfireX julkaistaan helmikuun 10. päivä Xbox Onelle ja Xbox Series -konsoleille, ja se saapuu heti julkaisupäivänä Xbox Game Pass -pelipalveluun.

Palveluun lisätään samana päivänä lisäksi myös Besiege (PC, konsoli, pilvi), Edge of Eternity (PC, konsoli, pilvi), Skul: The Hero Slayer (PC, konsoli, pilvi) ja The Last Kids on Earth and the Staff of Doom (PC, konsoli, pilvi).

Näitä ennen, 3. helmikuuta, palveluun lisätään pelit Dreamscaper (PC, konsoli, pilvi), Telling Lies (PC, konsoli, pilvi) ja Contrast (konsoli, pilvi).

Helmikuun 14. päivänä pelikirjasto täyttyy peleillä Ark: Ultimate Survivor Edition (PC, konsoli, pilvi) ja Infernax (PC, konsoli, pilvi)

Palvelusta poistuu helmikuun 15. monia pelejä, kuten esimerkiksi Remedyn Control. Muita palvelusta poistuvia pelejä ovat Code Vein, Final Fantasy XII: The Zodiac Age, The Medium, Project Winter ja Falconeer.

Omalle pelilaitteelle ladatut pelit, jotka poistuvat palvelusta, ovat yhä pelattavissa helmikuun 15. päivän jälkeen.