UUSIMMAT

Resident Evil 7 hylkää QTE-reaktiopelit

25.06.2016 18:00 | Juho Anttila

Täytyy myöntää, että itse olin ainakin heittänyt kirveen kaivoon jo ajat sitten Resident Evil -sarjan suhteen. Mitä enemmän tulevasta Resident Evil 7:sta kerrotaan, sitä enemmän herää toivo siitä, että luvassa onkin todella pitkästä aikaa oikeasti hyvä Resident Evil -pläjäys. Jo nyt kerrotun ja nähdyn perusteella luvassa on enemmän tunnelmaa ja kauhua, vähemmän kömpelöä eeppisyyttä ja tympeää räiskintää.

Pelin tuottaja Masachika Kawata ja ohjaaja Koshi Nakanishi ovat nyt kertoneet lisää tulevasta pelistä. Kawatan mukaan tuleva Resident Evil hylkää muun muassa tyystin kovasti ristiriitaisia mielipiteitä herättävät QTE-reaktiopelit. Tämä on muutos, jonka suurin osa taitaa kuitenkin toivottaa hyvinkin tervetulleeksi.

Koshi Nakanishi muistuttaa, että Resident Evil 7 tulee muutoksista huolimatta seuraamaan myös sarjan perinteitä. Nakanishin mukaan Resident Evil on aina pitänyt sisällään pelkoa ja kauhua, tutkimista, puzzleja, resurssinhallintaa ja taistelua. Vaikka tähän mennessä nähty demo keskittyykin listan alkupäähän, on myös tuttuja elementtejä luvassa. Toivottavasti painotukset ovat kuitenkin sen kaltaisia, että niitä jo nähtyjä hyviä asioita painotetaan enemmän kuin niitä juttuja, joissa Residen Evil on ehkä viime vuosina mennyt metsään.

Lähde: Destructoid

Lisätietojawww.residentevil.net

Lisää aiheesta

Resident Evil 7 eroaa edeltäjistään radikaalisti

E3: Resident Evil 7 tarjoaa psykologista kauhua — demo ladattavissa nyt!

Huhupartio: Resident Evil 7 palaa sarjan juurille

Muropaketin uusimmat