UUSIMMAT

Resident Evil 7:n tuottaja haluaisi elvyttää Dino Crisis -sarjan uuudelle sukupolvelle

09.03.2017 20:28 | Muropaketin toimitus

Resident Evil 7: Biohazardin tuottaja Masachika Kawata on kertonut toivovansa Capcomin herättävän Dino Crisis -sarjan henkiin. Tällä hetkellä se ei kuitenkaan ole suunnitelmissa.

Capcomin kauhupelisarja Dino Crisis päättyi vuonna 2003 Dino Crisis 3:n ja Dino Crisis: Dungen in Chaos -mobiilipelin myötä. Sen jälkeen on liikkunut ainoastaan huhuja siitä, että pelisarjaa oltaisiin herättämässä henkiin.

Nyt kehutun Resident Evil 7: Biohazardin tuottaja Masachika Kawata on kommentoinut sarjan tulevaisuutta tuoreessa haastattelussa. PC Gamerin mukaan myös alkuperäisten Dino Crisis -pelien kanssa työskennellyt Kawata on elätellyt toivetta, että Capcom elvyttäisi pitkään nukkuneen pelisarjan.

”Olisi mielestäni todella jännittävä mahdollisuus, jos Dino Crisis luotaisiin modernilla peliteknologialla”, Kawata toteaa.

Kawata kuitenkin tyrmää huhut siitä, että dinosaurussarjalle oltaisiin jo kehittämässä jatkoa.

”Tietääkseni asiasta ei juuri nyt käydä mitään keskusteluja”, Kawata kuittaa.

Dino Crisis -sarjan käynnisti alunperin PlayStationille julkaistu, Shinji Mikamin johdolla kehitetty Dino Crisis vuonna 1999. Peli kääntyi myöhemmin Dreamcastille sekä PC:lle ja poiki kaksi jatko-osaa.

klassikkopeli
Kaikki jutut aiheesta