UUSIMMAT

Resident Evil HD Remaster pääsi miljoonakerhoon

26.04.2015 20:00 | Juho Anttila

Vanhojen pelien uudelleenversiointibuumi on ilmiö, jota Domessakin on seurattu välillä vähän ristiriitaisin tuntein. Tammikuussa julkaistu Resident Evil HD Remaster kuuluu joka tapauksessa uusioversioiden relevantimpaan laitaan, minkä pelaajatkin ovat huomanneet. Peli on nimittäin mennyt kaupaksi varsin hyvin.

Jo aiemmin uutisoimme, että Resident Evil HD Remasterista on tullut melkoinen latauspelihitti. Klassikkoteos nousi heti julkaisunsa yhteydessä Capcomin nopeimmin myyneeksi digijulkaisuksi. Tämän lisäksi peli hallitsi PlayStation Store -kaupan latauslistoja koko tammikuun ajan.

Capcomin tuoreimman tiedotteen mukaan Resident Evil HD Remaster on nyt ylittänyt miljoonan myydyn pelin rajan. Komea lukema vanhan pelin uudelleenlämmittelylle, mutta pikkuisen tällainen herättää ristiriitaisia tunteita. Jos uusioversiot myyvät näin hyvin, johtaako suuntaus siihen, että saamme jatkossakin pelattavaksemme enemmän vanhojen pelien remaster-versioita ja vastaavasti vähemmän tuoreita uusia pelikokemuksia.

Lähde: Destructoid

Lisää aiheesta

Resident Evil 5 pelastui GfWL:n kadotukselta, löysi taivaspaikkansa Steamistä

Capcom myi Resident Evilin PC-versiota väärillä lupauksilla, hyi hyi

Uudesta Resident Evilistä tuli digijakeluhitti

Muropaketin uusimmat