Resident Evil Villagea päästään kokeilemaan ilmaiseksi jo ennen sen varsinaista julkaisua, mutta vain hyvin rajatun ajan

16.04.2021 15:45 | Muropaketin toimitus

Capcom on vahvistanut, että Resident Evil -fanit pääsevät kokeilemaan Resident Evil Villagen demoa jo ennen pelin varsinaista julkaisua. Demo on kuitenkin pelattavissa vain vuorokauden ajan.

Demon avulla Resident Evil Villagea voi pelata korkeintaan 60 minuutin ajan. Demo on saatavilla vain 24 tuntia ja peliaika alkaa toukokuun toisena päivänä kello 03.00 Suomen aikaa aamuyöllä. Alustoina toimivat PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series -konsolit sekä Google Stadia, kertoo Eurogamer.

Lisäksi PlayStation-pelaajat pääsevät tutustumaan Resident Evil Villagen kylään ja linnaan erillisen, ja hieman monimutkaisesti aikataulutetun ”8 hours in Village”-demon avulla. Siinä pelaamiselle on varattu vain kahdeksan tunnin aikaikkuna, jonka aikana testiin voi upottaa 30 minuuttia. Ensimmäinen testihetki alkaa huhtikuun 18. päivänä kello 18.00, jolloin pelaajat pääsevät Resident Evil Villagen kylään. Viikkoa myöhemmin huhtikuun 25. päivänä kello 18.00 alkaen vastaavan pelihetken voi viettää Resident Evil Villagen linnassa.