Resident Evilistä tuttu ominaisuus muuttui kokonaiseksi peliksi

03.05.2022 14:14 Muropaketin toimitus

Jos varustevalikon järjestäminen on suosikkihommaasi, kannattaa tutustua uuteen indiepeliin Save Room, jossa ei muuta tehdäkään.

Resident Evil 4:n, DayZ:n ja Deus Exin pelaajat muistavat varmasti, kuinka peleissä täytyi järjestellä varusteita valikossa kuin palikoita Tetris-pelissä. Pidetty pelimekaniikka tunnetaankin lempinimellä ”inventory tetris”, ja nyt siitä on tehty kokonainen peli.

PC Gamer uutisoi uudesta indiepelistä Save Room – Organzation Puzzle, joka on juuri sitä miltä kuulostaa. Pelin 40 tasoa sijoittuvat ikään kuin toisen pelin tallennushuoneisiin, ja niissä on tehtävänä järjestellä varusteita tetrismäiseen ruudukkoon. Kaikki pitää saada mahtumaan ja siinäpä se onkin.

Toistaiseksi vähäiselle huomiolle jäänyt pikkupeli näyttää kelpaavan pelaajille, sillä Steamin käyttäjäarviosta 96 prosenttia on myönteisiä. Varsinaista traileria pelille ei näytä löytyvän, mutta alta voit katsoa pelikuvaa ensimmäisestä kahdeksasta tasosta. Tällä hetkellä Save Roomin voi myös napata 1,27 euron pilkkahintaan, joten ainakaan peliä ei ole hinnalla pilattu.