Resogun laajenee sekä ilmaiseksi että rahaa vastaan

22.06.2014 12:00 | Juho Anttila

Suomalaisen Housemarquen retrohenkinen Resogun-räiskintä oli PlayStation 4 -konsolin julkaisupelivalikoiman kirkkain tähti ja yhä yksi laitteen parhaista peleistä. Peli on nyt vihdoin saamassa lisäsisältöä ja mikä mukavinta, merkittävä osa uudesta pelattavasta on täysin ilmaista.

Tätä lukiessanne mahdollisesti jo julkaistu päivitys tuo mukanaan kaksi perin merkittävää uudistusta. Ensimmäinen on kauan kaivattu paikallinen yhteistyöpelitila. Nyt peliseuraa ei tarvitse etsiä enää verkosta, jos kaveri löytyy samalta sohvalta.

Toinen ilmainen uudistus on editori, jolla pelaajat voivat luoda aivan omia pelattavia avaruusaluksia. Editorin tarjoamat mahdollisuudet eivät rajoitu pelkästään visuaalisiin muokkauksiin, vaan editorilla voi muokata myös alusten aseistusta ja muita ominaisuuksia. Luomuksensa voi myös jakaa verkossa muiden pelaajien ihmeteltäväksi.

Ilmaisen päivityksen lisäksi luvassa on myös maksullista lisäpelattavaa. 24. päivä tätä kuuta julkaistava Heroes-laajennus tarjoaa noin vitosen sijoitusta vastaan kaksi uutta pelimuotoa, nimeltään Survival ja Demolition. Lienee siis aika kaivaa Resogun naftaliinista ja palata väärään paikkaan eksyneiden ihmisten pelastamisen pariin.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Suomen peliala valitsi Resogunin vuoden suomipeliksi

Resogun saa lisäsisältöjä, Housemarque takoo uutta PS4:lle

Mulkaisu: Resogun

Muropaketin uusimmat